FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Hazai pályázati portálok

Forrásportál
Cégünk - az Infinity Pénzügyi Tanácsadó Kft. -, támogatási projektek menedzselésével, pályázati tanácsadással foglalkozik. Célunk, hogy Magyarország EU csatlakozásával megnyíló fejlesztési lehetőségeket elősegítsük, szakmai munkánkkal támogassuk.

Magyar ösztöndíj bizottság
A MÖB feladata a kétoldalú államközi egyezmények által biztosított államközi ösztöndíjakra, a külföldi magyar intézetekbe irányuló ösztöndíjakra, valamint a Magyar Állami Eötvös Ösztöndíjra érkező pályázatok elbírálása. Az ösztöndíjakat a Magyar Ösztöndíj Bizottság javaslata alapján az oktatási miniszter adományozza.

Nonprofit
A magyarországi pályázatok listája az Ön által választott kategória szerint rendszerezve jelenik meg. A pályázat címére klikkelve kapja meg az adott pályázattal kapcsolatos adatokat, a pályázat letölthető szövegét és egyéb dokumentumokat.

Offer online
Aktuális Európai Uniós pályázatok, állami pályázatok, alapítványi és önkormányzati pályázatok gazdasági, kulturális és szociális területeken.

Pályázatfigyelő
Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy újságunk kizárólag a pályázati felhívások szövegét tartalmazza. Az egyes pályázatokkal kapcsolatban további felvilágosítást a kiírók adnak, az általuk megadott címen és telefonszámon. Szerkesztőségünk nem tud adatlapokat biztosítani a pályázatokhoz, és a hozzánk tévesen elküldött pályázatokat sem továbbítjuk.

Pályázatírók
Oldalunkon több szűrési szempont megadásával 54 pályázatíró közül választhat. Az alábbi űrlapon szaknévsorunkban kereshet, de az ajánlatkérés gomb megnyomásával rögtön személyre szóló árajánlatot is kérhet partnereinktől.

Patt
A szolgáltatások ingyenesek, de kizárólag regisztrált felhasználók számára hozzáférhetőek. A regisztráció egy a weboldalon található egyszerű adatlap kitöltésével végezhető el, érvényes regisztrált felhasználó a továbbiakban...

RS Consulting Regionális Szaktanácsadó Kft.
A tízéves RS Consulting Regionális Szaktanácsadó Kft. 2005-ben kezdett el pályázati tanácsadó tevékenységet folytatni. A cég közgazdász, jogász és agrár végzettségű szakembergárdája elsősorban a gazdasági versenyképességgel kapcsolatos, valamint az agrárszektor számára kiírt pályázati lehetőségekkel kapcsolatos tanácsadásra specializálódott.

Sansz
Tudjuk jól, hogy milyen szűkösek manapság az anyagi lehetôségek. Számtalan jó ötlet, nemes és karitatív kezdeményezés megvalósítására, súlyos gond enyhítésére nincs mód. A kis- és nagytelepülések iskolái, könyvtárai, önkormányzatai képtelenek költségvetésükbôl egyszerűnek tűnô dolgokra pénzt elôteremteni.

Tempus közalapítvány
A Tempus Közalapítvány többéves szakmai múlttal rendelkező, dinamikus és munkavégzésében igényes, kiemelten közhasznú szervezet, amelynek célja az európai értékek képviselete és közvetítése az oktatás és képzés területén, valamint a magyar oktatási és képzési rendszer megismertetése és érdekeinek képviselete nemzetközi környezetben.