FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Pályázat figyelő

AVOP pályázatok
Az Agrár- és Vidékfejlesztés Operatív Program a Nemzeti Fejlesztési Tervben megfogalmazott stratégiai célokhoz kapcsolódik. Továbbviszi és beépíti a hazai agrártámogatási rendszer elemeit, számol az előcsatlakozási programok (Phare, SAPARD) adta lehetőségekkel, a programok keretében megvalósuló fejlesztésekkel.

EQUAL pályázatok
Az EQUAL Közösségi Kezdeményezés célja olyan újszerű, innovatív megközelítések és módszerek kidolgozása és elterjesztése nemzetközi együttműködés keretei között, amelyek hozzájárulnak a munkaerőpiachoz kapcsolódó hátrányos megkülönböztetés és egyenlőtlenségek megszüntetéséhez.

FVM pályázatok
Ellátja a mezőgazdaság, vadgazdálkodás és halászat, az élelmiszeripar, az erdőgazdálkodás és az erdővagyon védelme, az elsődleges faipari termelés, az ezekhez kapcsolódó szolgáltatás, kutatás és fejlesztés, a mezőgazdasági termékforgalom, az agrárkörnyezet-gazdálkodás, a növényvédelem, a növényegészségügy, az állategészségügy, a termőföld minőségének védelme, a térképészet és a földügy, továbbá a mezőgazdasági célú vízgazdálkodás központi irányítását.

GVOP pályázatok
A Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) 2005. évi pályázati felhívásai.

HEFOP pályázatok
A Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program pályázati felhívásai

KIOP pályázatok
Környezetvédelmi és Infrastruktúra Operatív Program (KIOP)

NEP pályázatok
Az Energia Központ Kht. folyamatosan biztosította a Keretgazda számára szükséges kimutatásokat, elemzéseket, háttéranyagokat a folyamatosan változó lekérdezési feltételek szerint. (A rendszeres jelentés tartalmazta programonként a beérkezések, befogadások, TB döntések, miniszteri jóváhagyások, elutasítások darabszámát és költség elemeit, a várható megtakarítások adatait, valamint a szerződések és teljesítések, illetve pénzügyi kifizetések helyzetét).

OM pályázatok
Üvegzseb: A Minisztérium gazdálkodására és működésére vonatkozó adatok közzététele.

Phare pályázatok
Újabb közös Kisprojekt Alap pályázati lehetőség nyílik meg a magyar-szlovák határ meni térségben tevékenykedő önkormányzatok, civil szervezetek, köz- és felsőoktatási intézmények számára. A kisméretű közös projektek célja a határ menti térségben a közösségi kezdeményezések és a gazdasági potenciál fejlesztése, a periferikus jelleg enyhítése.

ROP pályázatok
Regionális Fejlesztés Operatív Program pályázatok