FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Magántanárok

Bestep oktatási stúdió
Napjainkban egyre inkább elfogadottá válik, hogy a cégek legnagyobb erőforrását a dolgozóik, az embereik képviselik. Ennek a szemléletnek az elfogadása garantált sikert, nem várt fejlődést jelenthet minden vállalkozás számára. Amennyiben Ön egyetért ezzel a fajta vállalati magatartással kérem, keresse meg cégünket.

Diáktanító
Egyéni igények felmérésével és ezek kihangsúlyozásával vesszük le a terhet elfoglalt szülők válláról gyermekeik taníttatásával, legyen ennek oka akár a gyermek magasabb szintű képzése, a házi feladatok kikérdezése, vagy a gyermekük kevésbé erős oldalának fejlesztése.

Gyermeksziget
Sokak kérésének eleget téve, időről-időre megjelentetünk néhány minta-játékot Presserné Vér Katalin: "Játékos suliváró" c. nagysikerű könyvéből. Reméljük, ezzel is sok örömteli percet tudunk szerezni csemetéjének. Játékra fel!

Magántanár
Diákoknak: keresőnk segítségével az érdeklődő megtalálja a számára legmegfelelőbb oktatót azon tanárok közül, akik regisztrálnak. Feladatlapok egyre szélesebb választékát igyekszünk rendelkezésre bocsátani, információt adunk a nyelvvizsgázóknak, érettségizőknek, felvételire készülőknek.

Magántanár clicc
A Szolgáltató Fenntartja a jogot továbbá arra, hogy a szolgáltatását bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa, szüneteltesse, vagy megszüntesse. Az ebből eredő károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Magántanár net
Azok számára, akik valamilyen szakterületen magántanítványt szeretnének vállalni, a Magántanár.net oldalon lehetőségük van hirdetni magukat. (A részleteket a "Regisztráció" c. szakasz tartalmazza.)

Nyelvoktatás online
Válassza ki az adatbázisunkban jelenleg szereplő 82 magántanár közül az Ön igényeinek leginkább megfelelőt! Az alábbi szempontok szerint választhat a szaknévsorban szereplő szolgáltatások közül

Tanárbazár
Egy reményeink szerint egyre bővülő és nemsokára hatalmas anyagot felölelő adatbázis, melyben bárki találhat magának kedvének, pénztárcájának és idejének megfelelő tanárt, korrepetítort, segítőt. Avagy a másik oldalról szemlélve itt biztosan Rád talál az, aki tanulni szeretne.

Tanárkereső
Magántanárt keres? Oldalunkon könnyen és egyszerűen kiválaszthatja az igényeinek megfelelő oktatót. Első lépésben kattintson a megfelelő címszóra.

Tanárok
Adatlapját teljesebbé, színesebbé teheti, ha weblapja címét is feltünteti rajta! Amennyiben még nincs, de szeretné elkészíttetni, úgy vegye igénybe akciós ajánlatunkat: