FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Portálok

Diákbónusz
Nagy kincs a diákkedvezmények igénybevételére feljogosító plasztik lapocska. A diákigazolvány a tanulói, hallgatói jogviszony igazolása mellett a diákkedvezmények igénybevételére szolgál.

Diáknet
Elméletben nincs különbség az elmélet és a gyakorlat között. A gyakorlatban viszont van.

Felvételi információs szolgálat
A próbaérettségi eredmények megismerése után országos középiskolai versenyen készülhetnek a kétszintű vizsgákra a diákok, mintegy 50 ezer feladaton tesztelve tudásukat. A www.erettsegizo.hu oldalon március 1-től április 20-ig rendezi meg a III. Országos On-line Középiskolai Próbaérettségi Versenyt (OKPV) a Felvételi Információs Szolgálat (FISZ).

Kutató diákok országos szövetsége
1995-ben egy olyan rendhagyó kezdeményezés indult el az országban, amely kiemelkedően tehetséges középiskolás diákok számára biztosít kutatási lehetőségeket a legjobb hazai kutatóhelyeken. A tehetséges diákok és a kutatásban segítő tanáraik, mentoraik egymásratalálását egy olyan könyv segíti, amely a mentorok listáját tartalmazza.

Necc
Itt többek közt teszteket találsz, melyek segíthetnek abban, hogy többet megtudj magadról, illetve arról, mit gondolnak Rólad mások.

Osztálykirándulás
Mint tudjátok, a "Jó Diák" évente öt dolgot vár igazán: az osztálykirándulást és a négy tanítási szünetet. Az őszi, téli, tavaszi és nyári szünet jó programokkal való feltöltése senkinek sem szokott gondot okozni, az osztálykirándulásoké viszont annál inkább.

Osztálytársam
A nagyszünetben hangosan szólt a rádió és mindig a legújabb slágerek mentek. Persze egy elég heves vérmérsékletű osztály voltunk...

Pálya
Az érettségi jelentkezési határidejének kitolását kérik az oktatási minisztériumtól a szülői szervezetek. A próbaérettségi elrettentő eredményei miatt pánikba esett diákok a keddi határidóig nem tudtak dönteni, melyik vizsgát válasszák a kétszintű érettségin, írja a Magyar Nemzet.

Sulinet
Az Internet kultúra népszerűsítését szolgáló, világméretű programsorozatot, az Internet Fiestát évente rendezi meg az Internet Society. 2005-ben az Internet Fiesta Kolumbiából jelentkezik. Március 14. és 27. között kerül sor a programok megszervezésére a világ országaiban.

Tanul
Tanulmányi link gyűjtemény