FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Mozik

Corvin mozi
Egy jó filmért már ki sem kell mozdulnod otthonról. A kedvenceidet megvásárolhatod mobiloddal is. Válaszd a t-zones "További Témák/Mobil Vásárlás rovatát és a Filmvásárlás linket, ahol kategóriánként tekintheted meg a Budapest Film kínálatát (vígjáték,horror,dráma,komoly,akció,romantikus,családi, thriller,krimi)! Ha megtaláltad kedvenc filmed, kattints a DVD vagy VHS linkre! Itt választhatsz a személyes átvétel és házhozszállítás közül is.

Debrecen agrár mozi
Kérjük, mondj véleményt az Agrár moziról és műsoráról! Nem bánod meg, ha így teszel, mert nyerhetsz egy ingyen mozijegyet: a véleményüket megírók közül minden héten kisorsolunk egy győztest.

Duna plaza
Magyarország első, és legnagyobb Hollywood Multiplex mozija. A 2371 férőhelyes komplexumot úgy tervezték, hogy garantálja akár egy kisebb sportcsarnoknyi embertömeg legmagasabb szintű szórakoztatását. Büszkén mondhatjuk: a közelmúltban felújított Hollywood Multiplex Duna Plaza vitte vissza az embereket a moziba, tette újra igényes szórakozássá, eseménnyé a moziba járást - és a felújítás után még szebb képpel, még jobb hanggal, több páros páhollyal várja látogatóit.

Európa mozi
Helyár: termenkénti első előadás és szerdán egész nap: 400 Ft többi ea: 700 Ft. Egyhetes elővétel és foglalás! Európa Törzsvendégkártya 30% kedvezményt biztosít minden előadásra. Váltható a pénztárban. Pénztárnyitás az első előadás előtt fél órával. 15 főtől 50% csoportos kedvezményt biztosítunk minden előadásra, szerda kivételével. Mozi termek bérelhetők! Kiállításnak helyet biztosítunk. Dolby sztereo hangrendszer.

Lloyd mozi
A Lloyd mozi 10 éve áll Győr város lakóinak szolgálatában, igényes, színvonalas filmvetítésekkel, magyar filmbemutatókkal, premierekkel és közönségtalálkozókkal. Nálunk nemcsak az aktuális amerikai sikerprodukciók forognak: helyet és teret biztosítunk az európai és főleg a magyar alkotásoknak, amelyekből igyekszünk az értékesebb, maradandóbb alkotásokat folyamatosan műsoron tartani.

Mammut mozi
T-Mobile Magyarország Rt. és a Budapest Film Kft. együttműködésének eredményeként a T-Mobile ügyfelei egyedülálló kényelmi szolgáltatást vehetnek igénybe, mozijegyüket mobiltelefonon keresztül is megvásárolhatják. A kényelmes megoldással ezentúl T-Mobile mobiltelefonnal sorbanállás nélkül, tartózkodási helytől függetlenül, a nap 24 órájában vásárolható mozijegy.

Örökmozgó filmmúzeum
Építészetileg az egyik legkülönösebb megoldású budapesti mozi, a Károly körút és a Dohány utca sarkán épült. Nevezhetnénk pincemozinak is, az először Bécsben elterjedt moziformát. A magyar közönség csak hosszas tárgyalások, tűzoltói vizsgálatok után vehette birtokba 1938-tól Broadway néven. Nézőtere lent, a föld mélyében, a bérház udvara alatt helyezkedett el. A nézők jó néhány lépcsőfokot megtéve érhettek le a díszes előcsarnokból a vetítőterembe.

Schinema
A Schinema Mozi 1997 januárjaban alakult meg. Azóta minden félévben vetítünk filmeket a Schönherz Zoltán Kollégium (Cím: 1117 Budapest, Irinyi J. út 42. A kollégium az Irinyi utca és a Budafoki út sarkán található.) földszinti nagytermében.A vetítések utáni rendezői gyűléseken építjük a közösséget. A hangulatról képeket a képtárunkban lehet megtekinteni.

Szimpla kertmozi
Újra nyitva a város egyetlen szabadtéri mozija.

Uránia nemzeti filmszínház
Az Uránia épülete az 1890-es évek derekán készült el a mai Rákóczi úton. A két stílust, a velencei gótot és a keleti mórt ötvöző palotát Schmahl Henrik tervezte Rimanóczy Kálmán nagyváradi építési vállalkozó kérésére. Rimanóczy megrendelése eredetileg hangversenyterem, táncterem kialakítására szólt, végül mulatót nyitott meg az épületben.