FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Moziműsor

Aranycsirke díj
Aranycsirke. A legjobb magyar közönségfilmnek járó díj. Szerintünk.

Csapnivaló
Trey Parker és Matt Stone neve ismerős lehet mindenkinek, akinek valaha szerencséje volt egy South Park-epizódhoz. A két tehetséges és eredeti srác ezzel a kult-sorozattal egy új stílust teremtett, aminek az egyenes folytatásaként most a mozikba, illetve nálunk egy moziba került a Team America c. báb-akció-vígjáték, ami ismét "ad a nézők agyának".

Est
Az apróhirdetés az est.hu-n ingyenes. A hirdetésben megadott e-mail címre érkezik egy azonosító url, amire kattintva tudod érvényesíteni, illetve a későbbiekben meghosszabbítani vagy törölni a hirdetésedet, így tanácsos megtartani ezt az e-mailt.

Globalpressz
Egy gyakorlott tolvajbanda fegyveres rablást követ el egy gyémántraktárban. A rendőrség meglepően hamar a helyszínre ér, ezért felmerül a gyanú, hogy valaki a banda tagjai közül besúgó. A cselekmény a rablás elkövetése után indul, és egy-egy visszatekintő jelenetben idéződik fel az azt megelőző időszak, a bűntett kitervelésének...

Index mozi
Családi homevideó kapta a Citrom-díjat

Mozi
A PORT.hu 1995-ben alakult. A cég fennállásának kilenc esztendeje alatt jól ismert kulturális tartalom-szolgáltatóvá, illetve megoldás-szállítóvá nőtte ki magát. Célunk: kulturális adatbázisunk és a hozzákapcsolódó szolgáltatások állandó fejlesztése, azok magas színvonalának megőrzése.

Mozinet
Az EDC (Euro Discount Club) Magyarország legdinamikusabban fejlődő lakossági „soküzletes” törzsvásárlói rendszere. Taglétszáma jelenleg több mint 500.000 fő.

Origo
A valóban csodálatos Amélie után a nyers, gyönyörűségé- ben durva, szívszorító Hosszú jegyességgel pályája csúcsát érte el a francia rendező.

Pesti műsor
Több mint negyven éve annak, hogy Amerika legbefolyásosabb tévé-show-jában a Beatles megcsinálta a szerencséjét. Ed Sullivan műsorát a két parton 73 millióan nézték, azaz gyakorlatilag mindenki, leszámítva a rock and rollt zsigerből gyűlölőket. A Beatles végre a világ legnagyobb piacát is meghódítta.

Tv film
Részletes keresés mozik szerint