FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Filmes oldalak

Adatbázis
Üdvözlök mindenkit az első és egyetlen magyar nyelvű ALIEN ADATBÁZIS honlapján, mely az aliensonline.hu társoldala, egyben melléklete. Célom az, hogy egy helyre gyűjtsek minden szereplőt, tárgyat, fogalmat és egyéb dolgokat, melyek valamilyen formában megjelentek az ALIEN-filmekben és/vagy azok forgatókönyvében, regény- és képregényváltozatában.

Dunaműhely
Az elvarázsolt emberiség egy szörnyű világban, robotok közt éli életét. Az Ego fémmadarai felszántják a tiszta égboltot. A beteg tudat könyörtelen pusztításra készül. A remény egyre kisebb. Félelem szállja meg a lelkeket.

Filmes bakik
Hagyományos csengőhang, oplogó és képüzenet rendelésekor a válaszüzenetben érkezik a rendelt tartalom, ezt kell elmentened készülékedre. Kizárólag Nokiára! Polifónikus csengőhang és színes háttérkép rendelésekor a válaszban (böngésző/szolgáltatói hírüzenet) érkező wap címről tudod letölteni a kért tartalmat. Kizárólag aktív WAP-os készülékekre.

Gyűrűk Ura
Sauron's forces have laid siege to Minas Tirith, the capital of Gondor, in their efforts to eliminate the race of men. The once-great kingdom, watched over by a fading steward, has never been in more desperate need of its king. But can Aragorn (Viggo Mortensen) answer the call of his heritage and become what he was...

Rajzfilm, Animáció
Neves hazai és nemzetközi szakemberek támogatásával a Cinemon Rho néven 1996-ban alakult. Temple Réka, a vállalat fő tulajdonosa és vezetője kimagasló tapasztalatait a TV-Loonland média csoportban eltöltött 8 éve alatt alapozta meg, mint a magyarországi animációs stúdió vezetője és a nemzetközi gyártások igazgatója.

Rocky online
A Rocky kft közel 20 éve kezdte meg működését műsoros hanghordozók forgalmazásával. Jelenleg az a célunk, hogy a hazai DVD lejátszó és videomagnó tulajdonosoknak a műsoros DVD lemezek és VHS kazetták iránti igényeit kielégítsük. Társaságunk100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

Stúdió
Vállalkozásunk, az Aloha Veled! Kft. különböző céges, szponzorált, sport és egyéb események, rendezvények filmezésére szakosodott cég. 1995. évi megalakulásunk óta számos nemzetközi és hazai cégnek készítettünk hosszabb-rövidebb filmeket, melyek részben a cégek belső használatára, részben pedig televíziós bemutatásra készültek.

Szervezet
Megalakulásunk célja szakmánk tradíciójának megtartása , oktatási - vizsgáztatási rendszer kidolgozása , megteremtése , érdekképviselete. Ezzel fokozni szeretnénk szakmánk minőségét és hozzájárulni a hazai és az egyetemes filmgyártáshoz. A szövetség tagjai a filmgyártásban és reklámszakmában dolgozó maszkmesterek , sminkesek és fodrászok.

Technika
Hétköznap 7-16 óráig. Ezen felül hétköznap 6-7 ig és, vagy 16-19 óra között külön kérésre a raktárak nyitva tarthatók. Hétköznap 19-06 ig valamint hétvégén és munkaszüneti napokon a raktári nyitva tartás előzetes egyeztetés alapján, alkalmanként 4000.- + áfa térítés ellenében vehetők igénybe. Az eszközök bérleti díja és az extra raktárügyeleti díj minden a Mafilmrentnél kapott szolgáltatást tartalmazza.

Videocentrum
Milyen messzire mehet két titkosügynök a cél érdekében? Ha elég kétségbeesett, akkor nagyon. Marcus és Kevin Copeland kemény fiúk