FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Ingatlanirodák

1001 Ingatlan
Értékesíteni szeretné meglévő 14. vagy 13. kerületi ingatlanát? Kérje akciós ajánlatunkat!

2 gyémánt ingatlan
Cégünk 2004-ben alakult, és már tudhatja rólunk, profilunk ingatlanok forgalmazása, (no, és természetesen az ehhez kötődő értékbecslés). Felül kitűztük cégünk legfontosabb adatait, ha mégis többre vágyik, így például a kapcsolatfelvételhez, irodánk megközelítéséhez szükséges címeket, telefonszámokat.

A1 Real estate
A1 Real Estate property investment agency has the largest selection of properties for sale. We can offer an unsurpassed selection in residential, commercial, retail or warehouse real estate. A1 is Budapest 's top one-stop-shop for property investment. We have the finest after-sales service in Budapest.

Aranyingatlan
Ingatlanértékbecslés, ingatlan nyilvántartásba vétele, ügynöki és marketing tevékenység, a leendő vevőnek az ingatlan bemutatása, az ügylet létrehozásának megszervezése, tulajdonlapok megszerzése a Földhivataltól, kedvezményes ügyvédi háttér biztosítása.

Aranykorona ingatlan
Az ARANYKORONA Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság. 1992. június 31.-én alakult két fővel. Az alapító beltag és egyben a cég jelenlegi ügyvezetője Mézes László, gépészmérnök, műszaki értékbecslő végzettségű. Jelenleg a cég négy fővel dolgozik eredményesen. A cégvezetőn kívül dolgozik még egy ügyvéd (dr. Förstner György), és két ingatlanközvetítő munkatárs.

Astra Ház ingatlaniroda
Ingatlan irodánk Újpesten, a Gábor László utca 2. szám alatt található (István téri piac mellett). Cégünk elsősorban a IV., XIII., XIV., XV., XVI. kerületi és Dunakeszi, Göd, Fót térségében található ingatlanok közvetítésével foglalkozik.

Balla ingatlaniroda
A Balla Ingatlaniroda (Fővállalkozó Balla és Balla Kft.) 2000. augusztus 28. án nyitott a IX.kerület József Attila lakótelepen. Az elmúlt négy évben tevékenységünket kiterjesztettük Budapest teljes IX. kerületére, a X. kerület Ecseri úti metrómegálló közeli területeire, a XIX.kerület és a XVIII. kerület teljes egészére, mely kerületekben eddig összesen több mint 2200 megbízást kaptunk ingatlanok értékesítésére.

Best invest ingatlan
Az I-SZERVÍZ Kft. célként tűzte ki maga elé, hogy a olyan szolgáltatásokkal jelenik meg az informatika piacán, amelyek elősegítik a mikro-, kis- és középvállalkozásokat (KKV) az informatika, azon belül elsősorban a számítógépes hálózatok, az internet nyújtotta lehetőségek költséghatékonyabb és jobb kihasználhatóságát.

Bossi ingatlan
Amennyiben lakásvásárlás elött áll,több lehetőséget ajánlunk önnek, hogy segítsünk önnek. Előszőr nézze végig adatbázisunkat keresse meg álmai ingatlanát. Ha nem találja hívja kollegánkat telefonon és kérje segítségét, vagy küldje el elérhetőségeit igényeit emailben és kollegáink hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

BudapEstate
BudapEstate is operated by Uplink Media Ltd, a BUYER’S property agency in Budapest, Hungary. We sell residential, commercial and retail - home and investment - properties in Budapest, Hungary. We provide up-to-date and accurate information on property market trends, legal processes and tax regulations.