FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Ingatlan adabázisok

Eladlak ingatlan
A fiatalok otthonteremtését támogató program elkészítését még a Medgyessy-kabinet adta parancsba tavaly tavasszal. A terv azonban a kormánydöntésig sokféle alakváltozáson ment keresztül. A több elemből álló intézkedéscsomag leginkább beharangozott része az állami hitelgarancia, amelynek igénybevételéhez számos feltételt kell teljesítenie a fészekrakónak. ...

Ingatlanbolt
Ingatlant keres, de nem talált honlapunkon megfelelőt? Regisztrálja magát adatbázisunkba, hogy az igényeinek megfelelő ingatlanokról értesítsük!

Ingatlanforgalmazás
Budaörs Törökugrató egyik legjobb elosztású, igényes kivitelű 2001-ben épült családi háza, eladó. Alul nagy napfényes nappali, egy légterű konyha étkező, dolgozószoba, gardrobe, és fürdő található. A nappali, és az étkező nagy déli terasszal, közvetlen kertkapcsolattal. A felső szinten kisebb nappali, 4 szoba, gardrobszoba, és második fürdőszoba található. A kertben ősfák, hatalmas fenyőfák, és két kocsi részére beálló. Irányár: 66,8 millióFt.

Ingatlanforrás
Az elképzeléseinek megfelelő ingatlanokat adatbázisunkból helyezheti el kosarában, majd egy kattintással elküldheti igényét az érintett irodáknak.

Ingatlanház
Az idén mintegy tízmilliárd forinttal támogatja a belügyi tárca a bérlakások építését és a panelházak felújítását. A minisztérium szeretné elérni, hogy a vállalkozóknak is megérje belépni a bérlakáspiacra.

Ingatlankincstár
SZENTENDRE Belvárosához és Duna parthoz közel fekvő 310 m2-es telken, most épülő 112 m2-es, igényes kivitelezésű üdülő övezeti ház, 10 %-al leköthető. 3 szoba, 2 fürdő, nappali, konyha, előtér, terasz, erkély. Kovácsoltvas kerítés, egyedi konyhabútor, autóbeálló, választható igényes burkolatok és szaniterek, kerti tó, parkosított telek. Kulcsrakész ár extrákkal: 29,9 Millió Ft !!! Szentendrei, Leányfalusi telket, nyaralót esetleg beszámítunk! Részletes leírás a www.royalestates.hu oldalon.

Ingatlan lakásportál
Lakáspiaci évadnyitónak is tekinthető az év első Lakásvásár kiállítása és vására, amely minden eddiginél nagyobb helyen, a SYMA Csarnok 5000 m2-es területén várja a lakást kereső, vagy egyszerűen csak a piacról aktuális helyzetéről tájékozódni kívánó nagyközönséget.

Ingatlanmánia
Nemcsak a közterületen hangoskodók, hanem társasházban a szomszédokat zavarók vagy a mozi, színház élvezetét rontók ellen is índítható lesz szabálysértési eljárás - erről fogado...

Ingatlan net
Böngészheti az ingatlan ajánlatokat, de magánszemélyként apróhirdetést is feladhat, ingyenesen, maximum két darabot és hirdetésenként 2 db. képet (<200 K) csatolhat a lakásához, házához, telkéhez, amit javaslunk is, mert a képes hirdetések sikeresebbek! (ha fényképe nincs, feltehet alaprajzot is).

Ingatlanudavar
XVIII., Pestimre Újpéteritelepen 74 m2 lakóterületű, három szobás felújítandó családi ház 160 n.öl telekkel, szerelőaknás garázzsal, műhelyépülettel eladó. Központi fűtés (cirko kombi) + 3 db cserépkályha. További információ