FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Értékbecslés

Andez ingatlan
Az ANDEZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság jogutódja az Andez Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságnak, amely 1996-ban alakult. A társaság alapítói az ingatlanfejlesztésben, és -forgalmazásban jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek. Az ANDEZ Kft. ügyvezetője két évtizede foglalkozik a társaság fő tevékenységi körébe eső kérdésekkel.

Ász ház ingatlan
Az ÁSZ-ház ingatlanközvetítő iroda Budapest egész területén és a Főváros környéki településeken foglalkozik ingatlanok adásvételével, nyaralók, építési telkek, üzletek, ipari ingatlanok közvetítésével. Üzletkötőink szakképzettek, nagy tapasztalattal rendelkeznek az ingatlan értékesítés területén. Rugalmas munkaidő beosztásuk elősegíti, hogy az eladásra kínált ingatlanok tulajdonosának időbeosztásához igazodva a lehető legkevesebb kellemetlenséget és fáradozást okozzanak.

Budapesti mérnők együttmüködés
Egy mérnök igazán tudja, mit jelent, valamit létrehozni, mi az alkotás öröme. Aki átélte már ezt, sajátjának, gyermekének érezte kreativitása szülöttjét, nehezen vált meg tőle, hiszen a készítés során jelen volt a munka öröme, a várakozás, míg a befejezés megszünteti ezt az örömöt. Elkészülni sohasem lehet, csak abbahagyni, az utolsó pillanatig tökéletesíteni. Valamit létrehozni. Valami egyre jobbat. Részesévé válni a folyamatnak. Ez a lényeg. A tudat, hogy sikerült, elkészült.

Cp Multiprofil Kft.
Több mint 1500 házat, lakást, telket, irodát, panziót és ipari létesítményt tartalmazó adatbázisunkkal, az ingatlanok teljes körű hasznosításának sok éves tapasztalatával és tudásunk legjavával állunk ügyfeleink rendelkezésére - bármilyen ingatlanról legyen is szó.

DONAU-KER Kft
A Belváros szívében, szép, felújított házban eladó a félszuterén és félemeleti szinten kialakított, egymással belső lépcsővel összekötött, felújított, légkondicionált iroda. A félszuterén 85,78 m2, ablakai egy 32,15 m2-es teraszra néznek, melyet csak ebből az irodából lehet megközelíteni.

Emisz Budapest
Irodánk Budapest szívében, a múlt századi főváros egyik Váci utcai patinás bérházában várja ügyfeleit. Cégünk vezetője többéves külföldi ingatlanközvetítői tevékenysége után 1997-ben alapított elöször céget Magyarországon. Az Első Magyar Ingatlan Szerviz Kft 1998 óta tevékenykedik nagy sikerrel.

Értékbecslés Gödöllő
Tudni szeretné mennyit ér az ingatlanja? Tudni szeretné mennyi a reális értéke a megvásárolni kívánt ingatlannak? Kételyei vannak az ingatlan értékesítés vagy megszerzéssel kapcsolatban? Forduljon hozzám bizalommal. Rövid határidővel elkészített értékbecsléssel eloszlatom minden kételyét.

Fehérház Kft.
Fészekrakó program és félszocpol segíti a fiatal, gyermekes családok lakásszerzését, amely közel kilencmilliárd forinttal terheli a jövő évi költségvetést. Az új programok finanszírozásához szükséges forrásokat részben az áfa-visszaigénylés megszüntetésével teremtik elő.

Ingatlan Budafok
Tevékenységünket 1994-ben kezdtük el. Elmondhatjuk, hogy azért jöttünk létre, mert szükség volt ránk. Az ingatlanokkal kapcsolatos ügyinté- zések mindenkinek nagyon fontosak, hisz nagy értékekről szólnak, sok esetben saját vagy elődeik sokévi munkájának eredménye.

Otthon ingatlan
Szeretettel köszöntjük Önt az "OTTHON" Ingatlan Iroda Weboldalán! Irodánkban kulturált, és kellemes szívélyes kiszolgálásban lesz része. Nálunk eladhatja, megtalálhatja, vagy megkeressük Önnek a legmegfelelőbb ingatlant. Irodánkban Agárdon a régi 70-es főúton Székesfehérvár irányába addig megy amíg el nem ér a csutora étteremig, ami az út bal oldalán lesz.