FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Sárkányrepülés

Halasi repülő egyesület
Az egyesület neve: HALASI REPÜLŐ EGYESÜLET Székhelye: 6400 Kiskunhalas, Toldi u. 4. ( Juhász Sándor címén ) Pecsétje: - köriratban : " Halasi Repülő Egyesület" - középen : Az egyesület jelvénye - alul : Az egyesület törzsszáma Jelvénye: Stilizált légcsavar

Madártoll
Az egyesület célja: Tagjai számára biztosítani a sárkányrepülő, siklóernyős és motoros könnyűrepülő szabadidő és tömegsport tevékenységhez szükséges feltételeket, valamint tevékenységével támogatni a hazai lajstromozásra nem kötelezett könnyűrepülő légijárművek üzemeltetésének szakmai feltételeit, érdekvédelmét és megteremteni, illetve bővíteni legális repüléseik lehetőségét.

Mátra - Cserhát
Izgalmas sportok, festői környezet, színes állat és madárvilág várja a Mátra és a Cserhát lankáin. Falusi környezetben részese lehet a kézművesek alkotó munkájának,megízlelheti a palóc konyha változatos ételeit és zamatos borait.

Sárkányrepülés galéria
Minden, amit tudni akarsz a SÁRKÁNYREPÜLÉS-ről, de nem mered megkérdezni, ... ... esetleg nincs kitől...

Sárkányrepülés levelezőlista
Sárkányrepülés, nyilvános, nem klub specifikus lista magyar nyelven, a "siklorep" lista kiegészítése, mert oda elvileg csak a klubvezetők írhatnak. A siklóernyős paragliding@sch.bme.hu mintájára.

Segédmotoros sárkányrepülő
Oldalainkon leginkább a műszaki leírásokról olvashat.

Skysailor
The HGFA is a sporting body that administers Paragliding, Weightshift Microlights and Hang Gliding under the regulations laid down by the Civil Air Safety Authority. Enquiries should be directed to the address above, or follow the links to your area of interest.

Sporttárs kereső
Ez az oldal azért jött létre, hogy azok az emberek, akik sportolni szeretnének, de megfelelő ember és/vagy hely hiányában nincs lehetőségük, megtalálják a hiányzó "láncszemet". A Sporttárs.net az első az Interneten magyar viszonylatban, amely ilyen szolgáltatást nyújt, és ezért a készítőknek teljesen új terület. A statisztikák szerint van kereslet erre az online sporttárskeresőre.

Starthelyek
Takeoff and landing places...

Versenynaptár
Ha tudsz még valami versenyről, amit nem látsz itt, küldd el a részleteket...