FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Horgász

Érd és környéke horgászegyesület
A tavalyi táncparkett ördöge, Tibor köré kis csoportosulás alakul ki, hiszen bárki ellesheti, legyen fiatal vagy magát annak érző, miként is érdemelte ki e címet. Más sem akart hírneve mögött lemaradni, így a vérpezsdítő kubai táncosnő első táncra hívó pillantására ugrott az egyik örökifjú, és követte. A fekete szépség boájával „megkötözte” – horogra akadt a horgász, aztán el sem engedte a szám végéig – a horgászt könnyebb kifogni, mint a halat, csak kellően formás pecás kell hozzá.

Fishmania
Több mint 1000 m2 standon várják az érdeklődő horgászokat a kiállító cégek, felvonultatva a piacvezető és új márkák hihetetlenül széles választékát. Itt mindenki megtalálhatja az ízlésének és tárcájának megfelelő felszerelést, megcsodálhatja és akár meg is veheti az újdonságokat.

Haldorádó
Március 11-12-én, kerül lebonyolításra a Horgászsport Szakkiállítás és Vásár. Az immár negyedik alkalommal megrendezendő, vásárlási lehetőséggel egybekötött horgászcikk-bemutató Magyarország legszínvonalasabb (horgászatban jegyzett) rendezvénye!

Horgász enciklópédia
Ajánlatom továbbra is az, hogy amennyiben oly fontos dolog történik veled, ami kapcsolatos a horgászattal, ezen az oldalon megjelenhet, ha veszed a „fáradságot” és elküldöd nekem az írásodat és a hozzá tartozó fényképeket. Bármit elküldhetsz, horgásztörténetet, szerelék leírást, általad fogott halat, ami neked rekordnak számít, etetőanyag receptet és ami még eszedbe jut.

Horgász világ
A hal élőhelyén kialakult természeti egyensúly megbontására alkalmas szervezet, táplálékanyag vízbe helyezése, illetőleg abból történő kiemelése kizárólag a jogosult által vagy annak hozzájárulásával történhet. Ez a rendelkezés a jogosultnak a környezetvédelmi, a természetvédelmi, valamint a vízügyi jogszabályokban előírt kötelezettségeit nem érinti.

Kapááás
Ezen az oldalon néhány Magyarország vizeiben előforfuló halfaj származását, életmódját, elterjedését, testi felépítését, szaporodását, növekedését, táplálkozását szeretnénk ismertetni. Szeretnénk segítséget nyújtani azoknak akik a vizek uszonyos lakóit kicsit jobban szeretnék megismerni. A halfajok horgászatával foglalkozó oldalt a "horgászat" ikonra kattintva lehet megtalálni.

Legyező horgászat
Tulajdonképpen az egész írást amolyan bevezetésnek szánom. Akik már hosszabb ideje űzik a sportot, azok valószínűleg egyelőre nem sok újat tudnak meg belőle, mivel igyekeztem annyira lecsupasztani a témát amennyire csak lehet. Szerettem volna, ha csak az önállósodáshoz szükséges és elégséges információk kerülnek bele, vagyis alapvetően kezdőknek szántam. Erősen remélem viszont, hogy születési rendellenességei serkentőleg hatnak más mániákusokra is, és közös erővel megkezdhetjük bővítését, és így idővel mindenki találhatna valami hasznosat ebben a rovatban.

Pergető halászok
Ez a horgászmódszer angolszász vidékeken már a 20. század elején kialakult, és az utóbbi évtizedekben Európa szerte teret hódított. Miután nem csupán jelentős sikerélmény jelent, hanem sportszerűés rendkívül érdekes is, az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Rája Díszállatkereskedés és Horgászcikk Szaküzlet
1132 Budapest, Visegrádi u. 14. Tel.: 349-3465 Nyitva H-P: 10.00 - 18.00, Szo: 9.00 - 13.00 Horgászcikkek, Termékek - Díszhalak, rágcsálók, madarak, hüllők - ...és minden, ami az állattartáshoz kell Szabó Endre díszhal tenyésztő, díszállat- és horgászcikk-kereskedő 06-30-941-3780 rajadiszhal@freestart.hu

Webpeca
Tavaly szeptemberben voltunk életünkben először a Duna deltájában. A T.listatagokat már év végén "megfenyegettem" az írás feltételével mintegy karácsonyi ajándékként. Azután ez nem jött össze különféle okok miatt... Lassan eltelt egy év és újra készülünk ugyanoda. Most már mese nincs, illő feltenni az írást. (A képeket már jó régen feltettem, így talán érthetőbbek lesznek azok is.)