FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Buvár

Abyss búvárbolt
Hideg hatására a túrák mennyisége is összement, és mint tudjuk, a túrák számával fordított arányban nő a találkozás valószínűtlenségének a mértéke is. De mi társas lények vagyunk, így a téli-tavaszi időszakban is szeretnénk találkozni Veled. Próbálunk valami érdekes dolgot kitalálni, először az jutott eszünkbe, hogy a terv a következő: Az éj leple alatt, Sir Lancelot, Sir Galahed és én kirontunk a nyúlból… (mármint a tengeri nyúlból).

Balatoni búvároldal
Ipari búvármunkák végzése az egész ország területén és külföldön. Cégünk húsz éves tapasztalattal vállal minden ipari búvármunkát. Elsülyedt hajók és hajóroncsok kiemelése. Gátak,partfalak állapotfelmérése. Vízalatti műtárgyak felmérése, épitése, karbantartása. Tárgykeresés és kiemelés. Egyéb zárt légzésre alkalmatlan terekben való munkavégzés.

Buborék búvárközpont
2005 első túrája jég alá merülés lesz február hónapban, ha befagynak a vizek. Ha nem, hideg vizes merülést végzünk, mivel a jég alá merülést követő tokaji borkóstolást, s a hazavezető úton az egerszalóki meleg fürdőt semmiképpen sem szeretnénk kihagyni. A túra egyben lehetőséget nyújt majd a szárazruhás és a jég alá merülő specialitások elvégzésére. Természetesen az elméleteket előtte a Buborékban tartjuk, mivel a tervben szereplő borospincék gátolják a komoly és felelősségteljes gondolkozást.

Búvártúrák
Aki igazi kalandra és felejthetetlen élményekre vágyik. Különleges búvártúrák nemcsak a legbátrabb búvárok számára. Merülések cápákkal, bálnákkal, fókákkal. Ha még nem búvár, akkor is részt vehet a különböző programokon. Ismerje meg a világtengerek élővilágát a "Frei dosszié"-ban megismert cápakutatóval.

Lagoon búváriskola
A szabadtüdös merülések alkalmával a búvár a kisebb mélységek világát fedezheti fel. A légzökészülék nélküli merülések javítják fizikai kondíciónkat, vízbiztonságunkat és merülési technikánkat. A légzöcsö rendszeres használata segíti a helyes légzéstechnika elsajátítását.

Magyar Barlangi Búvármentő-Szolgálat
A MBBM célja, hogy felkészüljön és készenlétben álljon egy esetleges víz alatti zárt térben (barlangok, roncsok, víz alatti műszaki létesítmények) történő búvárbaleset kezelésére és megoldására. Továbbá képes legyen megoldani, olyan speciális, búvártevékenységgel összefüggésben álló szituációkat, melyek megoldását a hatósági szervek (tűzoltóság, katasztrófavédelem, rendőrség stb.) technikai képzettség, vagy speciális felszerelés hiányában nem tud ellátni.

Manta búvárklub
A MANTA Természetfotós és Könnyűbúvár Sportklub 1989-ben alakult, kitöltve azt az űrt, amelyet a Magyar Honvédelmi Szövetség megszűnése okozott a merülő könnyűbúvársport életben Szegeden. Szabadidős sportegyesületként működik, viszont tagjainak szakmai felkészültsége alkalmassá teszi különleges búvármunkát igénylő feladatok elvégzésére is. A klub fennállása alatt komoly technikai és szakmai fejlődésen ment keresztül, melyet az elért eredmények jeleznek.

Roncsmerülés
The oceans are full of the little bits of history, forgotten for ages and just waiting for the right group of people to come along at the right moment…

Szabadtüdős búvároktató képzés
Ha érdekel a búvárkodás, de még nem vagy biztos magadban, akkor oktatói felügyelet mellett biztonságos uszodai körülmények között bepillantást nyerhetsz a búvárkodás alapjaiba. Ezen merülésekor bármikor lehetőséged van, amikor uszodai foglalkozást tartunk. A merüléshez szükséges összes felszerelést biztosítjuk számodra.

Vízalatti fotózás
A víz cseppjei, az erdő neszei, a sivatag forró lehellete, a fények játéka, mind hívogató szól - engedj közelkerülni magadhoz!