FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Állatorvosok

Állatorvos adatbázis
A HÁZIÁLLAT ONLINE (www.haziallat.hu) portálon állatokkal kapcsolatos szolgáltatások szaknévsora működik. Az állatorvost, tenyésztőt, szakboltot, iskolát és kozmetikát keresők időt és pénzt megtakarítva választhatják a megfelelő szolgáltatást. A szaknévsor jelenlegi tagjai tettek egy lépést az internetes korszak felé: leendő ügyfeleik és vásárlóik ugyanis nagyobb bizalommal fordulnak olyan vállalkozóhoz, akiről előre informálódhatnak.

Állatorvosi szoftverek
Munkatársaink rendelkezésére állnak a felmerülő kérdések megválaszolásában, számítástechnikai problémák megoldásában, melyek nagy része akár telefonon keresztül kiküszöbölhető. Ügyfélszolgálatunk készséggel várja a programokkal kapcsolatos javaslatait, észrevételeit is, melyeket a későbbiekben figyelembe veszünk a szoftverek fejlesztésekor.

Állatorvos tudományi kar
Magyarország területe a földrajzi adottságoknak köszönhetően kifejezetten alkalmas az állattenyésztésre, ezért mindig is nagy mennyiségben termeltek és exportáltak élőállatokat és állati termékeket hazánkban. A késő középkortól kezdve hatalmas marhacsordákat és egyéb élőállatokat hajtottak a bécsi, nürnbergi, müncheni és az észak-itáliai tartományokba, ahol nagy kereslet volt a magyar állatokra, elsősorban lóra és szarvasmarhára.

Blue Cross Állatorvosi rendelő
Rendelési időn kívül is házhoz megyünk. Ilyenkor kiszállási díjat, 2 km-en túl kilométer díjat, és óradíjat is felszámolunk. Este 9 óra után és reggel 8 óra elött, valamint pihenőnapokon a vizsgálati és kezelési díjak dupláját számoljuk fel (felár).

Budai kisállat klinika
Húsevőknek egy sorban elhelyezkedő tépőfogazata van. Megkülönböztetünk metsző-, szem-, elő- és utózápfogakat. A kutyák a fogukat egyszer váltják. Szülés után a tejfogak közül elsőnek a szemfogak maradnak ki, a 10-21. nap között. Utána a 3-6. hetes korban a metszőfogak és az előzápfogak jelennek meg. Öt hónaposan váltódnak a metszőfogak, az elő- és utózápfogak. A hatodik hónapban a szemfogak is maradandóra cserélődnek.

Budapesti állatkórház
Folyamatos ambuláns rendelés az év minden napján, minden órában. Sebészeti, szülészeti, szemészeti, ortopédiai, traumatológiai műtétek szükség szerint. Akár ünnepnapon, vagy éjjel is. Korszerű diagnosztikai laboratórium (Sangui - vet) lelet értékeléssel, szaktanácsadással. Minták átvétele: 0-24 óráig. Kutya-macska kozmetika. Állatpatika. Kutya- és macskatáp, felszerelési- és hobby cikkek árusítása. Kutyák és macskák panzionálása orvosi felügyelettel.

Dr. Nagy Attila állatorvos
Állatorvosi rendelő - Dr. Nagy Attila 1162 Budapest XVI., Szlovák út 44. NYITVATARTÁS: - Hétfőtől péntekig

Magyar állatorvosi kamara
A Magyar Állatorvosi Kamara kettős szakmai feladatkört lát el, egyrészt bekapcsolódik az állategészségügyi feladatok ellátásába, szervezi és intézi az állatorvosi tevékenység gyakorlásával összefüggő egyes közfeladatokat, valamint szakmai támogatást nyújt az állatorvosok számára. Államtól átvett közigazgatási, illetve más szakmai feladatként részt vesz bizonyos járványvédelemmel összefüggő szervezési feladatokban, elvégzi a magán-állatorvosok regisztrálását, megalkotja az általános szakmai és etikai szabályokat.

Non stop állatkórház
NON-STOP Állatkórház Éjjel-nappal, ünnepnap is! 290-8970 1183 Budapest, Ráday Gedeon u. 67.

Provet
A ProVet Állatorvosi Szakrendelőt 1992-ben alapítottuk. Addig valamennyien az Állatorvostudományi Egyetemen dolgoztunk klinikus állatorvosként és oktatóként. Ott, és külföldi kongresszusokon szerzett tapasztalataink alapján hoztuk létre ezt a rendelőt, a rendelkezésünkre álló lehetőségek legoptimálisabb kihasználásával.