FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Lakás

Állami támogatás
Az új lakásokhoz 15 millió forint hitel összegig jár adókedvezmény, az éves törlesztőrészlet 40 %-a erejéig, de maximum csak évi 120 ezer Ft-ig igényelhető vissza az adó.(A korábbi 240 ezer Ft helyett.) Fontos változás, hogy 2004-től az adózó jövedelmi viszonyai is befolyásolják az adókedvezmény igénybevételi lehetőségét.

Bálintker építő információk
A Satjam univerzális felhasználási területű költségtakarékos modern tetőfedő rendszer fémből. A felhasználók meggyőzését elsősorban kiváló hasznos tulajdonságaival és ár/minőség arányával éri el.

Banki lakáshitelek
Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Máltai Csillának hívnak, és az Acura Holding Kft cégvezetőjeként a finanszírozási irodahálózatot vezetem. Fiatal korom ellenére, szinte lépésről-lépésre ástam bele magam abba a kitartó munkába, amelynek eredményeképpen az Acura Holding Kft ma már az ország legnagyobb finanszírozási tanácsadó irodahálózatát tudhatja magáénak.

Használtlakás beszámítás
Ön kiválasztja az igényeinek legjobban megfelelő új lakást az Otthon Centrum kínálatából. A megvásárlásához részben az Ön meglévő lakása, részben saját forrása és az új lakására felvett hitel nyújt fedezetet.

Költöztetés
1993-ban alapított magánvállalkozás. Lakások és irodák költöztetésével foglalkozik. Kezdetben egy teherautóval és a hozzá tartozó gyakorlott rakodó személyzettel, mára három teherautóval állunk megrendelőink rendelkezésére.

Lakás
Ingatlanügye mindenkinek van, hiszen az ingatlantulajdon vagy az ingatlanra vonatkozó valamilyen használati jog előfeltétele a cégek működésének, s az embereknek is lakniuk kell valahol. Magyarországon virágzik az ingatlanpiac, már ami az árak jó ideje tartó folyamatos emelkedését illeti.

Lakásbővítés, korszerűsítés
A DirektMester gyorsszolgálati, hibaelhárítási, szállítási, felújítási és kivitelezési munkákat végez. Pontos és hozzáértő szakembereink gyorsan megoldják javítási vagy szállítási gondjait. Áraink átláthatóak, az elvégzett munkára jótállást is vállalunk.

Lakásépítés, lakásvásárlás az EU-ban
Az uniós tagállamok között jelentős különbségek vannak a tulajdoni formák, a lakáspolitika, az adószabályok, az állami támogatások, a finanszírozási rendszer, valamint a regionális és helyi tényezők áralakító hatásában: magyarázza Soóki-Tóth Gábor, az Ecorys ügyvezető igazgatója.

Malosz
A Szövetség költségvetés szerint működik. Bevételeit a működési hozzájárulások, a tagdíjak, egyéb bevételek, adományok, pályázati pénzeszközök alkotják. A Magyar Lakásépítők Országos Szövetsége magyar építőipari-cégek részvételével alakult meg 1998.Október 27-én. Az alapító tagok olyan lakásépítési vállalkozások, melyek évek óta eredményesen és folyamatosan működnek az egyre szűkülő magyar lakásépítési piacon.