FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Állateledel

Agáma eledel
A gyíkok hidegvérűek, a kör­nye­ze­tük me­le­gé­vel tart­ják fenn tes­tük hő­mér­sék­le­tét, ezért el­ső­sor­ban a me­leg klí­mát sze­re­tik. Így a leg­több gyík­faj tró­pu­si, il­let­ve szub­tró­pu­si kör­nye­zet­ben él. 14 csa­lád­juk is­mert, ame­lyek­ből na­gyobb mennyi­ség­ben skink (mintegy 1.000 faj), gek­kó (~830 faj), le­gu­án (~650 faj) és agá­ma (~300 faj) for­dul elő a vi­lá­gon.

Állateledel webáruház
Áruházunkban - ahogy az állatfaj kategóriákban is láthatja - kutya, macska, madár, kisemlős, hal, hüllő, és ló számára szükséges eledelek, kiegészítők, vitaminok, felszerelések és könyvek rendelhetők. Bár már eddig is több, mint ezer termék közül választhat kedvencei örömére, a tejles árukészlet feltöltése még folyamatban van. Ez azonban nem zavarja az Ön vásárlását.

Anivet az állatokért
Anikumok mindazon termékek, amelyeket az Anivet Kft. saját maga fejlesztett ki és ezáltal próbálja megkönnyítteni a gazdálkodók helyzetét. Termékeinkkel nemcsak a gazdálkodók hanem a haszonállatok számára is a legmegfelelőbb környezet kialakítására próbáljuk ösztönözni a gazdálkodókat. Ezek a termékek a legmagasabb technikai fejlesztések eredményeképpen jöttek létre.

A profi eledelek és felszerelések áruháza
10.000 Ft fölött ingyenesen házhozszállítom a megrendelt árukat Szegeden, a megreneléskor megadott telefonszámon fogok jelentkezni az időpont egyeztetés miatt. Ha valaki Szeged környékén lakik, akkor érdemesebb előtte mobilon keresnie, hogy mikor járok arrafelé.

Csincsilláknak
A profi tenyésztők tippje szerint egy csincsilla egy hónap alatt egy kiló tápot eszik! Ez egyáltalán nem sok, úgyhogy igazán megérdemli kis kedvenced, hogy odafigyelj arra, mivel is eteted. Gondolom, Te magad sem eszed meg a lejárt szavatosságú vagy molyos, kukacos kajákat. Igen, jól sejted: A csincsilla sem - vagy ha mégis, akkor annak bizony komoly következményei lehetnek!

Etetési tippek cica gazdiknak
Nem egyszerű dolog kitapasztalni, hogy milyen ételek fontosak a macskák számára. Különösen így van ez a kölyökmacskáknál, akiknek a fiatalkori etetése igen fontos későbbi ízlésük kialakításánál. Itt leírtuk, hogy mit szabad nekik adni, mikortól lehet elkezdeni a kiegészítő táplálkozást, hogyan lehet az ürítést serkenteni, de még azt is megtalálhatod, hogyan néz ki egy helyesen táplált kismacska.

Internet market
Áruházunkhoz rendkívül kedvező áron, az ország bármely részéről csatlakozhatnak a különféle termékeket árusító, illetve szolgáltatásokat nyújtó cégek.

Perzekutor Kft.
A hidrotermikus kezelés alatt a nedvesség, a hő és a nyomás gabonamagvakra gyakorolt hatását értjük. A természetben a gabonamag többszörös burokkal védett a külső behatásokkal szemben. A mag belsejében lévő keményítő kerek 70 %-ig nem csak tömege, de tápanyag szempontjából is a legjelentősebb alkotórész. A keményítő egy több cukormolekulából álló lánc ún. "poliszacharid", amely 5-30 ezredmilliméter átmérőjű golyócskákból áll.

Strucc takarmány
A XII. Alföldi Állattenyésztési Napok égisze alatt új kiállítás is születik idén a Hódmezőgazda Rt-nél, ahol a régi csapat az új szakmai befektető tulajdonosokkal megerősödve várja az érdeklődőket Hódmezővásárhelyen április 22-23-24-én. A szakemberek között kedvező fogadtatásra talált az az ötlet, mely szerint a XII. Alföldi Állattenyésztési Napokkal egy időben, ugyanazon Kiállítási Centrumban, de külön területen, a két kiállítást átjárhatóvá téve rendezik meg I. Mezőgazda Expo-t.

Tavi halaink etetése
A modern kert látványához manapság hozzátartoznak a kerti tavak. Amelyek amellet, hogy esztétikai érzékünkre is hatnak a különféle állatok kedvenc látogatási helyét is képezik. Aki már épített nagyobb kerti tavat, és egy idő után elkezdenek nőni a tóba betelepített halai, elgondolkodik azon, hogy mivel lehetne őket nagyjából szakszerűen, de viszonylag olcsón táplálni.