FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Gimnáziumi oktatás

BME előkészítő
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem BME Szolgáltató Kft-je középiskolások illetve felvételizni szándékozók számára érettségi, felvételi illetve egyetemi előkészítő tanfolyamokat szervez matematika, fizika, kémia, biológia, történelem valamint közgazdaságtan tantárgyakból.

Egyetemek, főiskolák
Becslésünk szerint kb. 150 ezer jelentkezési lap érkezett Irodánkba az elmúlt hetekben, amelyeknek a feldolgozása, rögzítése már a múlt héten megkezdődött. Pontos számot majd csak ennek befejezése után tudunk mondani, hiszen több tényező is van, ami a végleges jelentkezői számot befolyásolja.

Érettségi körlevél tanároknak
Az Oktatási Minisztériumba és az OKÉV-be beérkezett kérdések, valamint az előzetes jelentkezések tapasztalatai alapján az alábbiakra hívom fel az érettségiztető középiskolák figyelmét.

Euro nyelvvizsga
Cégünk öt éves múltja alatt törekedett a minőségi nyelvoktatás minél szélesebb skálán mozgó igényeit kielégíteni, egészen az óvodás korosztálytól a felnőtt, céges és szaknyelvi oktatásig. Kislétszámú csoportokban, vagy akár egyénileg, kellemes atmoszférájú, modern stúdiónkban vagy kiszállással, a szakmai érdekeket előtérbe helyezve, de az egyénre is odafigyelve biztosítjuk a tanulás hatékony, sikeres kondícióit.

Idegennyelvi továbbképző központ
Értesítjük a Tisztelt Vizsgázókat, hogy a vizsgára való jelentkezés az alábbiak szerint módosul: A januári és későbbi vizsgákra jelentkezőknek a szabályosan kitöltött, eredeti csekkszelvénnyel ellátott jelentkezési lappal együtt a vizsgaszervező helyre el kell juttatniuk 1 db közepes, 235 Ft-tal bérmentesített borítékot + 1 db ablakos, 50 Ft-tal bérmentesített borítékot.

Középiskolai felvételi határidők
Pótló írásbeli felvételi vizsgák az érintett 6 és 8 évfolyamos gimnáziumokban, továbbá a nyolcadik évfolyamok számára a felvételi eljárást megelőző írásbeli vizsgát szervező középiskolákban azok számára, akik az előző írásbelin alapos ok miatt nem tudtak részt venni.

Magyar középiskolák a hálózaton
Ez a lista magánkezdeményezésből született. A Sulinettel nincs hivatalos kapcsolatunk. Az adatokat az iskolák küldik. Igyekszünk az információt frissíteni, de elavult adatok előfordulhatnak.

Nyílt napok
Kik választották a jelentkezés elektronikus formáját? Milyen korosztály körében volt a legnépszerűbb a szolgáltatás? Mely intézményeket választották a legtöbben? Melyik volt a legegzotikusabb ország, ahonnan jelentkezést töltöttek ki? Elkészültek az első statisztikák az e-jelentkezőkről...

Pályanet
A Pályanet egy olyan internetes weboldal, amely a pályaválasztás és a munkavállalás témájában gyűjt össze hasznos és fontos tudnivalókat, információkat. A Kontakt Alapítvány azzal a céllal hozta létre, hogy megkönnyítse a fiatalok döntését, a munka és a pályák világában való eligazodását.

Tankönyves információs oldalak
Alapvető célunk, hogy akár otthoni internetezés útján a pedagógus kollégák mellett az érdeklődő Szülők és tanulók/gyerekek is könnyen jussanak tankönyves és más hasznos információkhoz, s kapcsolódhassanak a jobb tankönyvekért kifejtett erőfeszítéseinkhez