FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Szakértők, brókercégek

Bridge Wealth Managemant
Cégünk fő tevékenysége a befektetési tanácsadás. Kiemelt célunk, hogy információk, elemzések közlésével hidat építsünk a hazai befektetők és a lehetőségek tízezreit felvonultató nemzetközi piacok között.

Buda cash
Min. 3.000.000,- forinttal történő számlanyitás esetén a következő professzionális eszközök használatára nyílik lehetősége...

Ca-Ib
A CA IB Értékpapír Rt. 2003. december 31-én beolvadt a HVB Bank Hungary Rt.-be, amely az értékpapír üzletág (részvény és állampapír kereskedés) egészét változatlan formában átvette. A befektetési alapok és portfóliók kezelését a CA IB Alapkezelő Rt., míg a tőkepiaci tanácsadást a CA IB Tőkepiaci Rt. végzi.

Concorde direct
A Concorde Direct egy olyan elektronikus szupermarket, ahol megtakarításai 120 másodpercen belül befektetéssé válnak. A Concorde Directben bármit megvehet: részvényt, állampapírt, befektetési jegyet. Két perc alatt készpénzt utalhat át, értékpapírt transzferálhat, számlájáról tájékozódhat. Megbízásait adhatja telefonon, faxon, interneten és személyesen is.

E-Bróker
San Francisco, (MTI/Reuters) - A francia nemzeti hírügynökség, az AFP beperelte az amerikai Google Inc. internetes kereső- és tartalomszolgáltatót, azt állítva, hogy a Google, a híroldalain, engedély nélkül használja az AFP fotóit és híranyagait.

Equitas Bróker
Az Equitas Broker Rt. az Ügyfelei értékpapírpiaci tranzakcióinak hatékony és megbízható végrehajtásán túl feladatának érzi a sikeres kereskedés egy másik fontos tényezőnek, a valós idejű piaci információk ismeretének biztosítását is. E cél érdekében stratégiai partnerséget alakítottunk ki a Teledatacast Kft-vel, melynek köszönhetően az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani Ügyfeleink részére...

Normúra értékpapír
Nomura has had a presence in Hungary since early 1991, originally through a joint venture, Nomura Investment Bank Hungary Ltd., which offered a broad range of corporate advisory services to corporate customers and joint ventures investing in Hungary.

Quaestor
Cégcsoportunk Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása. Megalakulásunktól (1990) mára, folyamatos munkával elértük, hogy meghatározó piaci szereplője lettünk a hazai értékpapír-, ingatlan- és idegenforgalmi piacnak.

Reálszisztéma
A Reálszisztéma Értékpapír-forgalmazó és Befektető Rt. már nyolcadik éve aktív és elismert szereplője a hazai pénz- és tőkepiacnak. Társaságunk a Budapesti Értéktőzsde tagjaként teljeskörű befektetési szolgáltatási tevékenységet végez. Nagy hangsúlyt helyezünk a kiszámítható és biztos üzletpolitikára, a szakértelemre és az ügyfeleinkkel való személyes kapcsolattartásra...

Sms bróker
Úgy gondoljuk, hogy az alábbiakban ismertetett, SMSBroker elnevezésű szolgáltatásunk méltán számíthat az Ön érdeklődésére. Hisszük, hogy az elmúlt évtized során szerzett adatszolgáltatási és brókeri tevékenységeinkből fakadó tapasztalatokat felhasználva sikerült egy olyan szolgáltatást létrehoznunk, amely a lehető legjobban szolgálja a befektetők érdekeit és kényelmét.