FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Gazdasági élet

Complex
A 2005. évi VIII. törvény a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény jogharmonizációs célú módosításáról rendelkezik. A módosítások alapvetően a munkavállalói érdekképviseletekkel kapcsolatos kérdéseket érintik.

Értékbecslő
A földügyi szakág TakarNet honlapján hivatalos tájékoztatást kaphat a földügyi szakág felépítéséről, fejlesztéseiről, a földhivatalok feladatairól, elérhetőségükről, a különböző típusú földhivatali adatszolgáltatásokról és az ügyintézés menetéről.

Eutrade Hungary
A távközlési törvény folyamatos változásának köszönhetően a vezetéskes távközlési piacon is megindult az igazi árverseny. Ezzel új szolgáltatók is lehetőséget kaptak szolgáltatásaik értékesítésére. A legfontosabb lépést a 2003. évi C. törvény jelentette, melyben szabályozásra került a közvetítő előválasztás.

Irodaházak
2005. március végi költözéssel a Hermina irodaházat választotta informatikai részlege új székhelyéül az Avon Cosmetics Hungary Kft. A cég az irodaház 1. emeletén mintegy 530 m2-t bérel ki – tájékoztatta az ingatlanpiacot Szarka János, a tranzakciót lebonyolító ingatlantanácsadó cég, a Contactual PROPERTY Rt. értékesítési igazgatója.

Könyvizsgálói kamara taglista
Felhívás: Az mkvk.hu honlapon elérhető személyes adatok tudományos kutatási, közvélemény-kutatási, piackutatási és közvetlen üzletszerzési célra nem használhatók fel.

Majorimpex
A külkereskedelem, export, import ügyintézés nem túl egyszerű feladat. Számtalan jogszabály, törvény, szabályozás vonatkozik az export, import tevékenységekre, nem beszélve a külkereskedelem által felölelt, alkalmazott egyéb tevékenységekről mint szállítmányszervezés, raktározás, logisztika, vámügyintézés, biztosítási formák stb.

Plazacity
Cégünk a Pointer Multimédia Kft. a hazai vetítés- és konferenciatechnikai piac egyik legismertebb szereplője. Hivatalos magyarországi képviseletét látjuk el többek között a világ egyik legnagyobb elektronikai konszernjének a Mitsubishi Electric-nek (projektorok, DLP televíziók, videófalak) és a Fujitsu plazma monitoroknak.

Raktár információs portál
A fejlesztők igen optimistán szemlélik a jelenlegi piacot, s a bizalom erősödése miatt újabb épülő ipari parkok és ismét visszatérő spekulatív fejlesztések követik majd az óvatosabbnak mondott elmúlt két évet.

Szerviz ajánló
On-line Ügyfélszolgálatunk használatát javasoljuk, ha: -Vállalkozása adatai megváltoztak -Vállalkozása elérhetoségei megváltoztak/bovültek -Céglogó/Szerviz szolgáltatás logója megváltozott -Ha egy képpel még hatékonyabbá szeretné tenni hirdetését

Vállalkozás fejlesztés
A 2005. évi Európai Uniós pályázati kiírások 2005. január folyamán kiírásra kerülnek. A megjelenést megelőzően intézetünk pályázati részlege meghirdeti az "Életképes Ötletek :: Sikerdíjas pályázatok" időszakát. Ezen konstrukcióban az Ön - ill. cége - által megvalósítani és egyben pályázati forrásból támogattatni kívánt projektelképzeléseket egy személyes beszélgetés alkalmával kívánjuk megismerni, azokat pályázati szempontból értékeljük...