FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Pénzügy, bankok

Budapest Bank
A Budapest Bank többségi tulajdonosa a GE Capital, amely a bank részvényeinek 98,78 százalékát tulajdonolja. A fennmaradó részvények kisbefektetok kezében van. A General Electric (GE) a világ legnagyobb piaci értéku vállalata, a Forbes Cégtoplista 500-as vállalati rangsorában az elso helyen áll. 110 éves múlttal rendelkezik, és a világ 100 országában van jelen.

Cib Bank
univerzális nagybankká, a hazai pénzpiac meghatározó szereplőjévé váltunk kimagasló technikai háttérrel, szaktudással rendelkezünk kiemelt hangsúlyt fektetünk új termékek, különösképpen az elektronikus szolgáltatások fejlesztésére, azok úttörő piaci bevezetésére

Citi bank
A Citibank Rt. 1985-ben kezdte meg működését Magyarországon. Az országban jelenlevő bankok közül az egyik legnagyobb és legtöbb tapasztalattal rendelkező nemzetközi bank. A Citigroup tagjaként világszínvonalú szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek az egész ország területén, és hozzáférést biztosít a Citibank egyedülálló globális hálózatához.

Erste Bank
Bankunk 2005. április 1-én, pénteken bankszünnapot tart. Továbbá bankfiókjaink az informatikai rendszerek karbantartása miatt 2005. március 31-én, csütörtökön 13 órától, valamint április 2-án, szombaton is zárva tartanak. Az ezen időszak alatt elérhető szolgáltatásainkról a "Részletek..."-re kattintva informálódhat.

HVB Bank
Bankunk Magyarország egyik vezető bankja, mely közép- és nagyvállalatoknak, valamint magánszemélyeknek, egyéni és kisvállalkozásoknak kínál teljes körű, rugalmas szolgáltatásokat, kedvező kondíciók mellett. A 2003. év végi mérlegfőösszegünk alapján (734 milliárd forint) piaci részesedésünk a magyar bankrendszerben 5,3%, mellyel a hatodik helyet foglaljuk el a magyar pénzintézetek rangsorában.

Inter Europa Bank
Az Inter-Európa Bank befektetési számlanyitási akciót indított. Az április 30-ig tartó időszak alatt kedvezményes feltételek mellett lehet igénybe venni az eBroker kereskedési rendszert.

Kereskedelmi és Hitel Bank
Bizalmas levelek, családi ékszerek, okmányok, értékpapírok számára biztos helyet és teljes diszkréciót kínál Bankunk széfszolgáltatást nyújtó bankfiókjaiban. A K&H széfbérlet jellemzői a rugalmas bérleti időszak, illetve az értéktől és a széfkazetta mérettől függő díjszabás. A bankfiókokban a széfhez a nyitvatartási idő teljes időtartama alatt hozzáférést biztosítanak.

Net Bank
A Netbank sokat fejlődött a 2001. évi indulása óta, a külső jegyei mégis többé-kevéssé állandóak voltak. A kezdeti, sok képpel tarkított, kétségkívül igényes megjelenést követte a szűkösebb sávszélességhez igazodó, minimális grafikát tartalmazó változat.

OTP Bank
Gondolt már arra, miközben sorban állt a csekkekkel, hogy a havonta felmerülő közüzemi számláit egyszerűbb és kényelmesebb módon kellene kiegyenlíteni? Adjon Csoportos beszedési megbízást számlái kiegyenlítésére!

Raiffeisen Bank
A magyar Raiffeisen Bank egyidős a hazai kétszintű bankrendszerrel. Az egyenletesen és meggyőző dinamikával növekedő bank mára a magyar pénzügyi szféra egyik meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplőjévé vált.