FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Könyvvitel, befektetés

Adatlánc
Cégünk létrehozásának az volt a célja, hogy olyan központi információs bázis legyünk, amely olyan partner tud lenni, akiben meg lehet bízni, rendelkezik az elvárható szakértelemmel, dinamizmussal és az ügyfelek megfelelő kiszolgálása iránti elkötelezettséggel.

Bamosz
Üdvözöljük Önt az econet.hu Rt. magyar és külföldi befektetési alapokat tartalmazó adatbázisában, amelyet a Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetségével (BAMOSZ) együttműködve frissítünk folyamatosan.

Budapest alapkezelő
A Budapest Alapkezelő Rt. a Budapest Bank-csoport tagja. A Budapest Bank 100 százalékos leányvállalataként alakult 1992-ben. A cég mára Magyarország egyik legnagyobb befektetési alapokat kezelő társaságává vált. Tevékenységi körébe befektetési alapok szervezése és kezelése tartozik. A társaság a megalakulása óta dinamikusan fejlődik. Tevékenységét 8 befektetési alap és két nyugdíjalap fémjelzi.

Business pages
Ezeken az oldalakon kategorizálva jelennek meg ügyfeleink lapjai, melyeken arculatuknak megfelelően mutatják be cégüket. Amennyiben már rendelkezik honlappal, akkor elhelyezzük adatait, linkjét, kísérő szöveggel, így lapunk által leendő partnerei tájékoztatást kapnak az Ön vállalkozásáról.

Cégtudakozó
Regisztrálja cégét adatbázisunkban. Töltse ki űrlapunkat!

Concorde alapkezelő
Concorde Direct egy olyan elektronikus szupermarket, ahol megtakarításai 120 másodpercen belül befektetéssé válnak. A Concorde Directben bármit megvehet: részvényt, állampapírt, befektetési jegyet. Két perc alatt készpénzt utalhat át, értékpapírt transzferálhat, számlájáról tájékozódhat. Megbízásait adhatja telefonon, faxon, interneten és személyesen is.

Eco
Az elmúlt heti gondolatmenetünket folytatva a nagy kapitalizációjú részvényekre összpontosító alapok jövőbeli kilátásaival foglalkozunk. A nagy kapitalizációjú részvények az elmúlt négy évben a rugalmasabb, de kockázatosabb alacsony kapitalizációjú társaiknál gyengébben teljesítettek ugyan, de a várakozás egyértelműen, az hogy ebben az évben a blue chippek veszik át a vezetést a részvénypiacokon.

Fund acces
A FUNDACCESS Alapítvány célja, hogy a magyar polgárok és intézmények számára segítséget nyújtson a hazai és nemzetközi tőkepiacokon hozzáférhető, korszerű befektetési alapok és más fejlett befektetési formák működésének megismeréséhez, a fejlett tőkepiacokon történő biztonságos eligazodáshoz, a nemzetközi befektetési körforgásban való egyenrangú félként történő bekapcsolódáshoz.

Hunnia befektetési alapok
Az Europool Befektetési Alapkezelő Rt.-t külföldi tőke bevonásával 1991-ben alapították Magyarországon, a második engedéllyel rendelkező befektetési alapkezelő társaságként. A Sanpaolo IMI csoportba tartozó részvénytársaság kizárólag befektetési alapok és nyugdíjpénztárak vagyonának kezelésével, továbbá befektetési tanácsadással foglalkozik.

OTP alapkezelő
Az Alapok a befizetett tőkén felül egy minimális hozamot is biztosítanak Önnek a teljes futamidőre, emellett az Alapok befektetéseinek időszaki teljesítményétől függően további jelentős többlethozam elérését is lehetővé teszik.