FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Játékok

A káosz világa
Mivel néhányan jelezték, hogy még egy kis idő jól jönne, mert van még ötletük, 1 héttel kitoljuk a határidőt. Tehát március 19. a végső dátum. Tessék kihasználni a hosszú hétvége hátralevő idejét!

Álomtőzsde
Nyertesünk a következőket válaszolta a riporter (Zorro) kérdéseire:

Bónusz
Szívesen bemosnál egyet Britney Spears-nek? Már régóta érik egy fejberúgás Ricky Martin-nak? Végre eljött a Te időd!

Fotexnet
Ott a farka, ott a farka… Benn a lyukban! Állíts csapdát az egérnek, és lapítsd össze, különben elviszi a sajtodat! Ha ügyetlen voltál, már bánhatod!

Galactica
A Galactica on-line internetes sci-fi stratégiai játék. Melyben több ezer játékos is játszhat egymással. Ezért a játék nem csupán stratégiai jellegű, hanem igen jelentős szerepet kap benne a diplomácia is. Mindezek mellett a játékos által menedzselt planétának lehetősége van a fejlődésre is, mely segítségével egyre jobb és nagyobb előnyökre tehet szert.

Hódító
A Hódító4 részletes útmutatója, kezdő játékosok számára. A súgót igyekszünk mindig frissen tartani, hogy a folyamatos újítások mellett is mindig naprakész legyen. Érdemes sűrűn olvasgatni.

Játékkirály
Szókra-tesz... Akik készítettek már keresztrejtvényt állítják: élvezetesebb előállítani, mint megoldani...

Kalandjáték
Mindegyik karakterosztály rendelkezik az öngyógyítás képességével. Elegendő az ikon fölé vinni a kurzort és egy gyógyító animáció kíséretében a karakter életereje növekedni kezd. A játék során bármikor használható.

Thrillion kincsei
gnómok közül többen visszamentek távoli szülőföldjükre, így a távolrévi mesterembereknek maguknak kellett az épület-építési nehézségekkel bajlódni. Az elmúlt hét alatt sikerült olyan tetőgerinc-alátámasztási módszert találniuk, amelyek segítségével nagyobb területet lehet fedél alatt tudni. Ennek segítségével megerősítették a régebbi klán- és raktárépületeket, amelyek segítségével több nyersanyagot lehet ott biztonságosan tárolni.

Tronbitorló
Jelenleg Hantien Hannain, a túlvilág bérgyilkosa (Orgyilkosok klánja) uralkodik már néhány másodperce... Uralkodhatsz te is...