FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Diszkók

Alcatraz club
Jimi Hendrix újabb inkarnációjaként számon tartott gitáros Prince dobosával és a világ egyik legjobb funk-rock basszusgitárosával együtt! Lehet ezt kihagyni?

Árkádia mulató
Az Árkádiában minden héten egy italfajta féláron!

Bank dancehall
Az egyetlen szórakozóhely Budapesten ahol négy szinten több mint 1500 m2-en négy zenei stílusra és változatos programokra, hétrol-hétre több ezer ember között bulizhatsz.

Club 11
Frissültek a partyképek, négy fantasztikus hétvége képeit tekinhetitek meg a "galéria/partyképek" menüpont alatt.

E-klub
Közép-Kelet Európa első egyetemi klubjaként 1968-ban a Műszaki Egyetem "E" épületében jött létre ez a máig is méltán népszerű szórakoztatási centrum. Az úgynevezett "Beat-korszak" idején is, és manapság is a legnépszerűbb zenekarok, előadók produkciói viszik a prímet.

Fat mo's music club
Március-tól minden este élőzene

Home club
A HOME CLUB 2000- november 25.-én nyílt meg, nem titkoltan azzal a céllal, hogy új trendet teremtsen a magyarországi szórakoztató iparban. A HOME filozófiája, a minóségi szórakoztatás nem stílusfüggő, s ez mára be is bizonyította létjogosultságát, így kéthetente a lekülönbözőbb zenei stílusok rajongói szórakozhatnak a 21. századi szuperkubban, természetesen a modern elektronikus tánczenén belül (proggie, house, tribal stb.).

Jailhouse club
Március 19, Club Play. 2100 Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 2. Jegyek kaphatók elővételben 1800 Ft-ért a Waveben (Révay köz 2.), a Deepben (Aradi u. 22), az Undergroundban (Király u. 44), és a volt Afrofilia- ma Akt recordsban (Múzeum krt 7). PARTYBUSZOK indulnak az Örs Vezér térről 22h-tól óránként ingyenesen, visszafelé minden óra harminc perckor. Utlsó busz visszafelé 4.30h-kor indul.

Old's club
Az Old's Clubot az egyetemek és főiskolák szorgalmi időszaka alatt minden második csütörtökön este 9.00-tól kb. hajnali 5-ig rendezzük meg, a BME Gépészkarának Kármán Tódorról elnevezett kollégiumának alagsori helyiségeiben.

Pacha bár
A budapesti Pacha 2001 decemberében nyitotta meg kapuit a fováros nagy múltú, impozáns épületében, az V. kerületi Vígadóban. A kormányzati negyedben található csodaszép épület méltó otthona a világhíru Pacha-hálózat magyar klubjának. Itt is, mint a Földön mindenütt, mosolygós cseresznye-logó fogadja a látogatót és garantálja a Pacha-rendezvények extravaganciáját, a kedves személyzetet, valamint a kifogástalan szórakozást.