FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Ételrendelés, élelmiszer

A&J ételrendelés
Az fantázianév Attila és Jutka nevet, a tulajdonosok keresztnevét rejti. 22 éves szakmai gyakorlat indította biztos útjára e vállalkozást. A tulajdonosok jelenleg is aktívan részt vesznek az ételek elkészítésében, és az üzletvitellel kapcsolatos adminisztratív munkálatokban.

Bevásárló szolgálat
Üdvözöljük Magyarország legnagyobb virtuális áruházában, ahol több, mint 10.000 élelmiszer- és vegyiáru közül válogathat. Napi, heti, havi bevásárlását kényelmesen és gyorsan letudhatja. A szükséges termékeket megrendelheti webáruházunkban sorbanállás és cipekedés nélkül.

City food
A City Food különlegesen finom ebéd házhozszállítását vállalja: munkanapokon, széles választékban, heti előfizetéses rendszerben. Szolgáltatásunk egyediségét az étel melegen történő kiszállítása adja, aminek köszönhetően ételeink ízletesebben, frissebben kerülnek megrendelőink asztalára. Aktuális választékunk étlapunkon, és weboldalunkon is megtekinthető.

Don Roberto pizzéria
A Don Roberto története, úgy kezdődött, hogy 1991-ben egy barátom (aki Olaszországban járt nyaralni) nagyon szeretett volna egy olyan pizzériát nyitni, ahol a pizza igazi fatűzelésű kemencében készül. Ilyen Magyarországon akkoriban még nem volt. Nekem a Róbert Károly krt.-on volt egy pici 43 nm helységem ami üresen állt.

Ebédszállítás
Köszönjük, hogy megtisztel minket figyelmével. Az ebédszállítás oldal célja, a lehető legátfogóbb kép kialakítása a menü rendelés terén. Célunk, hogy az összes lehetőség ismertetésével megkönnyítsük Önnek a választást. Csatlakozzon étterme is értékesítési rendszerünkhöz

Euromasterfood
Több mint öt éve törekszünk arra, hogy minőséget vigyünk a munkahelyi étkeztetésbe. Célunk, hogy Önök elérhető áron, széles körű szolgáltatás keretében jussanak olyan ételekhez, amit elégedetten fogyasztanak el. Hétről-hétre változó étlapunkról kedvükre választhatnak az egyszerű magyaros ételektől a nemzetközi ételkülönlegességekig.

Foodexpress
Az 1995-ben alapított vállalat 6 év alatt piacvezetővé vált a munkaebéd kiszállítás területén. A 100 %-ig magyar tulajdonban lévő vállalat, 1 millió Ft alaptőkével indult, soha nem vett fel hitelt, és mai napig nincs mögötte külső támogató. A rövid és nagyon gyors fejlődés többek között annak volt köszönhető, hogy olyan piaci területet talált meg a vállalkozás, melyben jelentős keresleti tényezőt jelentett a korábbi közétkeztetési intézmények megszűnése.

Gastroyal
A minőségi és különleges alapanyagok zökkenőmentes beszerzése érdekében, illetve cégünk logisztikai átszervezése miatt, a 9. héttel kezdődően (2005. február 28-tól) pótrendelését és esetleges lemondását a szállítást megelőző két munkanappal, 12 óráig tudjuk elfogadni. Figyelem! A hétvégi rendelések leadásának határideje szerdán 12 órára változik!

Kínai kaja
A buddhista hívők, akik szigorú vegetárius étrend szerint étkeztek, értékelték a hasznos és szükséges ételeket, amelyek vetekednek a húsételekkel. Az alultápláltságtól állandóan fenyegetett távol keleti népek a mennyiség hiányát mindig igyekeztek a minőséggel és az ízek bőségével pótolni. Jól ismerték az ételek tápértékét. Ez a tudás hozzásegítette őket ahhoz, hogy élelmiszerforrásaik szűkös volta ellenére is kielégítően táplálkozhassanak.

Netpincér
A NetPincér egy olyan kényelmi szolgáltatás, amellyel az internetezők egyszerűen intézhetik el az étkezéssel és a bevásárlással kapcsolatos teendőiket. Nincs többé foglalt vonal! Az internetes oldalról kiindulva óriási kínálatából lehet kiválasztani az aznapi ebédet vagy vacsorát. A weboldal megkönnyíti a válogatást, majd utána a rendelést fel is lehet adni az Interneten, a telefonkagyló felemelése nélkül.