FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Receptek, szakácskönyvek

Bátai ízek
A megtisztított csirkét szétdaraboljuk, a hagymát megpirítjuk, a tűzről levéve beletesszük a sót, pirospaprikát, közepes lángon főzzük, mikor már majdnem megfőtt, akkor tesszük bele a borsot és a csuszát. Egy óra alatt kész a csipetkegyúrással együtt.

Cook book
Főleg szakácsművészek és ínyencek által írt érdekes könyvekről, valamint az Interneten elérhető oldalakról, melyek a szakácsművészetekről, konyhaművészetekről szólnak, receptekkel, főzési ismeretekkel, érdekességekkel, történetekkel mindenkinek.

Görög receptek
A görög konyha remeke a Gyros. A függőlegesen forgó nyársra rátűzött hússzeletek egész nap forognak és egy nagy karddal szelik le belőle mindig azt a réteget, amely már szép pirosra sült. A hasábburgonya alakú húscsíkoknak a négy közül az egyik oldala ropogós, a másik három pedig puha.

Hamburger
Az altamirai barlangban folytatott ásatások tanúsága szerint a kőkorszak embere már hamburgert evett: kettévágott kőzsemlébe tette a bölényt - ez azonban még nem volt igazán jó megoldás, mert a kicsontozatlan bölénnyel töltött hambit nagyon nehéz volt átharapni...

Házifortélyok korhatár nélkül
A Házifortélyok korhatár nélkül oldalai az otthoni munkák szinte minden, a takarékosság, gazdaságosság szempontjából jelentős lépését számba veszi. Segít abban, hogy miként vezethet Ön is egy gazdaságosan működő háztartást. A Házifortélyok korhatár nélkül szinte mindent a rendelkezésére bocsát, ami egy gazdaságosan működő háztartás vezetéséhez szükséges. Ez az anyag NEM egy gasztronómiai szakkönyv. Sokkal több annál.

Hölgykonyha
Újra itt a jó idő, nincs más dolgunk, mint összetrombitálni családtagjainkat, vagy barátainkat, elővenni társasjátékainkat, tollasütőinket, kockás plédünket, behűtött üdítőitalainkat, piknikkosarunkat és irány a természet!

Interaktív szakácskönyv
A keresőoldalon egy listát talál, kb. 350 alapanyaggal. Ezek közül kell kiválasztania, melyek azok amelyek éppen fellelhetőek Önnél. A weboldalon lévő program egy listát ad azokból az ételekből amelyek ezekből az alapanyagokból összeállíthatóak. Emellett lehetőség van hagyományos keresésre is, vagyis minden olyan étel receptjét megtalálja amelyben a megadott hozzávalók szerepelnek.

Naturkonyha
A hideg, borongós téli időszakban a betegségekkel szembeni védekezésünk alábbhagyhat, immunrendszerünk hamar kimerülhet az állandó támadásoknak kitett harcban. A vitaminok szedése mellett támogathatjuk belső energiánkat a fűszerek gyógyhatását kihasználva hétköznapi, ünnepi ételeinkkel is.

Webcuki
Köszöntünk a WebCuki vendégeként! Kedves, hogy meglátogattál. Sok finomságot találhatsz, nézz körül! Ezúton szeretnénk minden kedves sütni, főzni, hasát szerető barátunkak, ismerősünknek, vendégeknek megköszönni azt a rengeteg receptet, amivel megajándékoztak. Nélkülük nem lenne teljes ez a gyűjtemény.

WebKukta
Ételek és italok gyerekeknek (és felnőtteknek) és csecsemőknek. Gyümölcs-zöldség turmixok, zöldségfélék, levesek, sütemények, fasirtfélék, szendvicskrémek és még sok más. Könyv ajánlatok.