FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Diákmunka

Állás-Pont
Az önéletrajza mindenképpen felsorolásos (amerikai típusú) legyen. Lehetőleg fényképet is mellékeljen. Fontos, hogy a kép konzervatív és egyszerű legyen! (Lehetőleg ne a nyaralás közben készült fürdőruhás képe vagy egy buli utáni portré legyen.)

Biztospont
A Biztos Pont Iskolaszövetkezet legfőbb célja, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa a jelentkező, majd taggá váló diákok számára. Végzettséged, képességeid, készségeid alapján számos állandó és alkalmi munkalehetőség közül választhatsz kedved szerint.

Fürgediák
Cégünk és a benne rejlő számtalan lehetőség megismeréséhez ez az ismertető egy térkép. Egy olyan térkép, amely természetesen nem vezeti végig cége, vállalkozása humán-erőforrás feladatainak minden területén, de reményeink szerint pontos útbaigazítást ad a munkaerőpiac eddig kevéssé ismert vagy ritkábban alkalmazott lehetőségéről, a diákmunka alkalmazásáról.

Fürge Diák Iskolaszövetkezet
1* volt, hol nem volt (de leginkább Pécsett 1994–ben) egy ötlet és hozzá 15 lelkes egyetemista, valószínű olyanok mint közületek jó néhányan. Úgy döntöttek, hogy lesznek olyan jó fejek, hogy diáktársaiknak gyorsan, korrekt munkát szereznek.

Hol, mennyit lehet keresni?
Körülbelül ennyi pénzre számíthatsz havonta - ha tetszik, ha nem: 0 Ft. Az értékek kiszámításához az adatbázisunkban regisztrált többezer hallgató által megadott adatokat használjuk. Az adatok a hallgatói elvárásokat tükrözik és havi bruttó értékek.

Közvetítő iroda
A Mind and Young Munkaerő-közvetítő Irodát 2003 márciusában hoztuk létre, humán erőforrás gazdálkodásra, valamint marketing és reklám tevékenységekre specializálódva. A kelet-magyarországi régióban dolgozunk, miskolci központtal. Megismerve ezen régió emberi erőforrás helyzetét, azon dolgozunk, hogy az értékes tudást szerző szakembereket, a frissen diplomázottakat megtaláljuk, elhelyezkedésükben segítségükre legyünk, hogy a potenciális munkaerő itt tartásával elősegítsük a helyi gazdasági szervezetek - és ezáltal az északkeleti országrész fejlődését, átalakulását.

Magántanár
Diákoknak: keresőnk segítségével az érdeklődő megtalálja a számára legmegfelelőbb oktatót azon tanárok közül, akik regisztrálnak. Feladatlapok egyre szélesebb választékát igyekszünk rendelkezésre bocsátani, információt adunk a nyelvvizsgázóknak, érettségizőknek, felvételire készülőknek.

Média állásbörze
"Belvárosi modell-, és reklámügynökség keres, média,- és reklám területen, hazai és nemzetközi kapcsolatokkal, tapasztalatokkal rendelkező, profi menedzsert. A bérezés megegyezés szerint történik. A jelentkezését e-mailben, fényképes szakmai önéletrajzzal, és referenciákkal várjuk."

Meló - diák
Céljainkat leginkább küldetésünk jellemzi: "Cégünk 1983 óta felhalmozott minden tapasztalatával arra törekszik, hogy piacvezeto országos diákvállalkozási hálózatként rugalmas, kreatív, jó hangulatú csapatmunka révén üzleti partnereit megbízhatóan, szakszeruen szolgálja, a diákságot pénzkeresethez juttassa, dolgozóinak biztos jövot, kiegyensúlyozott megélhetést nyújtson"

Mire vigyázz a külföldi munkánál?
A nőkereskedelem elképesztő méreteket ölt. A világban egy év alatt ötszázezer nőt adnak el. Magyarországon ez a szám ezerre becsülhető. A nő pusztán árucikk a piacon meg lehet venni.