FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Budapesti éttermek

Alabárdos étterem
Az Alabárdos Étterem mindig etalonként volt jelen a magyar vendéglátásban és az immár 40 éve működő étterem falai közt sok kiváló szakember nevelkedett. Fő célkitűzésünk, hogy ápoljuk a világhírű magyar konyha hagyományait, és egyben részt vegyünk a megújulásban is. Kitűnő szakácsaink kutatják a régi recepteket, legyen szó erdélyi, magyar vagy francia hagyományokról.

Dzsungel caffé
Ki ne ismerné a főváros legnagyobb sörválasztékával rendelkező szórakozóhelyét? 1994-ben nyitottunk, 100 féle üveges és 20 féle csapolt, 12 féle búza - és 7 féle alkoholmentes sört szolgálunk fel. A hatalmas sörválaszték mellett 130 fajta rövidital közül választhatnak a kedves vendégek, valamint 32 féle alkoholos vagy alkoholmentes husíto egzotikus koktélt kóstolhatnak meg, mint például a Ribizlis Vízesést, a Pöttyös Csokimajmot, a Foltos Erdei szöcskét és más hasonló ínyencségeket.

Jardinette étterem
Tavasztól őszig hatalmas gesztenyefáink hűs árnyékában, egész évben elegáns csupa üvegből készült télikertünkben és hangulatos, patinás kőépületünkben várjuk a hagyományos magyar és az európai konyhák kedvelőit és a kifogástalan kiszolgálásra vágyókat.

Kaltenberg étterem
A Kaltenberg Bajor Királyi Söröző és Serfőzde a bajor királyi család tulajdonában levő Kaltenberg cég kizárólagos magyar partnere, több mint 18 éve működik. Éttermünk a város frekventált helyén, a IX. kerületi Kinizsi utcában található. Hétfőtől péntekig már reggel 7 órától friss házi süteményekkel, villás reggelivel várja vendégeit. Szombaton és vasárnap 12-24 óráig 50 % ételárkedvezménnyel kedveskedünk. (Esküvőkre, bankettekre is érvényes!)

Márványmenyasszony vendéglő
A MÁRVÁNYMENYASSZONY vendéglô történetét a XVII.sz. fordulójáig vezethetjük visza, a Krisztinaváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelye volt. Pesten, de Budán is egyre kevesebb az árnyas fák tövében meghúzódó kis vendéglô, éppen ezért, különösen megbecsült helyek azon kevesek, melyek még megmaradtak. A Márványmenyasszony 1793 óta a hajdani Buda romantikáját ôrzi.

Mátyás pince étterem
A TAVERNA-Csoport tagjai az alábbi cégfilozófiát vallják és vállalják tevékenységük során: A szálláshelyek vendégei részére színvonalas, családias szállást nyújtanak, személyre szóló szolgáltatásokkal és a vendégek kényelmi igényeinek maximális kielégítésével. Az éttermek vendégei részére a legmagasabb gasztronómiai igényeket kielégítő, színvonalas szolgáltatást nyújtanak.

Múzeum kávéház
Ott, ahol a XIX és XX. Század legfontosabb magyar történelmi eseményei zajlottak, igen ott áll a Múzeum Kávéház Budapest szívében, a Nemzeti Múzeum szomszédságában. 1885 óta fogadja vendégeit. Lotz Károly mennyezetfreskója mellett, a pécsi Zsolnay gyár csodálatos porcelánjaiban és csempéiben gyönyörködhet a betérő vendég. Az étlapon mind a hazai, mind a nemzetközi ízek megtalálhatók.

Szépvölgyi étterem
Étlapunkon hazai és nemzetközi ételkülönlegességek is megtalálhatóak. Az étterem nyugodt, csendes és egyben elegáns is. Télen-nyáron hangulatos terasz várja vendégeinket. Besorolásunk: II. kategóriájú étterem. Borkínálatunk a Zwack Borház kiválóságait vonultatja fel, melyeket Kovács Antal örökös magyar somelie bajnok állított össze.

Varga's Club
2004. április 26.-tól Menü rendszerű étkeztetést biztosítunk (hétköznapokon 12:00-től 14:30-ig) kellemes környezet- ben, mérsékelt áron kínálunk ebédet, amely kínálatát » itt tekinthetik meg.

Wigwam Rock Club
Élőzenés rock klub. A letűnt kultúra és a számukra örök zene tiszteletére emelték 1200 férőhelyes rock-sátrukat. Az új helyhez új design és új méretek társultak de estéről-estére a régi arcok köszönnek vissza a vendégekre, a 140 nm-es táncparketten. Fellépő sámánjaik is az őket megillető 70 nm-es színpadon járják naptáncukat.