FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Vidéki éttermek

Arany Trófea étterem
A Hotel Arany Trófea*** 2002. decemberében átadott háromszintes épület, melynek földszíntjén első osztályú étterem és sörterasz található. Az alagsorban 20 főt befogadó különterem tárgyalások, kisebb konferenciák, családi összejövetelek lebonyolítására alkalmas.

Branco Steak House
A Branco Steak House egyedülálló megjelenésével, vadnyugati hangulatával, családias kiszolgálásával Pest megyében Érd városában a 70-es út mellett található. A Branco nevet a steak house a a nyugat-amerikai első postakocsi állomásról kapta. Szívesen várunk mindenkit, az év minden napján a Branco Steak Houseban!

Corvin Étterem
Te, ki nem látogattál még étkekkel teli házunkba, figyeld szavaimat, melyek a Corvin Étterem és Presszóba invitálnak most, olvasd jó szívvel bémutatkozásunkat, és nem csalódol! Ahogy belépsz házunkba, magad előtt vendégváró presszót találsz, hol kicsiny áru, fenséges italokkal és unaloműző játékokkal szórakoztatunk téged.

Csülökház Vendéglő
Magyaros és nemzetközi hal-, grill- valamint kímélő ételek széles választéka található. Az étterem specialitása a sertéscsülök többféleképpen elkészítve. Vállaljuk rendezvények, kisebb esküvők, állófogadások lebonyolítását, csoportok fogadását. Igény szerint rendezvényeken, valamint nagyobb csoportoknak - előre rendelés esetén malacsütést.

Fehértói Halászcsárda
Budapestről a Balkán felé vezető E5-ös út mellett, Szegedtől 9 km-re, a fehértói tájvédelmi körzetben több száz hektáron elterülő halastavak mellett található az 1932 óta üzemelő halászcsárda. A nádfedeles épületben eredeti csárdai hangulat, exkluzív különterem, borospince, vadászterem, fogadja a betérő vendégeket.

Kámor Fogadó
A Börzsöny lábánál, a Felvidék kapujában, már a bronzkorban is várakkal ölelt lankákon terül el az egykori magyar Jenő törzsről elnevezett ősi település, Diósjenő. A környék önmagában sem szűkölködik látnivalókban, de számos történelmi emlék, program és túra lehetőség biztosítja az idelátogatók kikapcsolódását. A falu szélén, az erdők és mezők közelében épült fel fogadónk, ami a szállásadáson kívül, még sok más szolgáltatást is kínál vendégei számára.

Kígyósi csárda
A Kígyósi csárda évtizedek óta szigetként helyezkedik el tavak és folyók ölelésében, Solt és Fülöpszállás között. A Hodován család 1992. szeptemberében vásárolta meg a csárdát, ami azóta nagy változáson ment keresztül. A hosszú évek alatt országosan ismert, sőt elismert vendéglátó egységgé vált. 2003 tavaszán elkezdtük a csárda felújítását, amit 2004 tavaszára be is fejeztünk.

Középkor étterem
A vár cselédei köszöntik a messzi vándort. Vendégként fogadjuk és hellyel kínáljuk. Amíg választ ízes ételekből, addig a jámbor szolgák sürögve, forogva hozzák a szomjat oltó italokat, mint abban az időben volt szokás. Az evés és az ivás tartja össze a testet és a lelket, ezért jó kedvvel vegye magához az ételt, italt. Ha így tesz, akkor reméljük csak jót fog mondani igyekezetünkről a kedves vándor.

Napsugár vendéglő
Békés megye szívében, Kondoroson a 44-es főútvonal mellett családi környezetben várjuk kedves vendégeinket. Konyhánkon a nemzetközi és a hazai ételkínálat remekei készülnek. 100 fős éttermünk, 20 fős sörözőnk és 150 fős fedett zárható teraszunk családi és céges összejövetelek kiváló színhelye.

Szent László lovagi étterem
Újkori fővárosunktól egy parittyahajításnyira terül el e vidék, mely Tórbágy nemes úr hűbér jussa volt vala. Később e területet nemes és nagy királyunk átnevezte vitéziről - ki a törököt nem állhatta, és a gyaurokat bőszen aprította - Törökbálintnak. Királyunk parancsára és az ő dicsőítésére épiténk lovagi fogadónkat, melynek neve Szt. László "lovagkirály" lovagrend (étterem-szálloda-söröző).