FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Ápolás

Báj box
FIGYELEM! INDUL! FIGYELEM! DK-Make Up Kreatív Smink műhely Professzionális Sminkes képzés 2003. január 16. - 2003. június 20. KÖVETKEZŐ 2003.szeptember 15. - 2004.február 20.

Bilonka fogyipatikája
Talán már Te is rájöttél, hogy csodák pedig nincsenek! Ezt a gyűjteményt mégsem kívántam kihagyni a honlap kínálatából. Azért, mert ezt "étlapként" szeretném elétek nyújtani: Mindenki válasszon az ízlése szerint.

Biózöldség házhozszállítás
A reformélelmiszereket, natúrtermékeket szintén gyakran azonosítják a biotermékekkel, pedig az elnevezések egészen mást takarnak. Hogy mit tekintünk reformélelmiszernek, az részben annak a kérdése, mit tartanak éppen akkortájt egészségünk szempontjából különösen kedvezőnek. A natúrtermékek kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól többnyire mentes élelmiszerek, fogyasztásuk azonban nem minden esetben jelent egyértelmű előnyt, például a búzakorpában sokkal több szermaradvány halmozódik fel, mint a búzaszem belső részében.

B&J sport
Azt hitted, hogy fellélegezhetsz, mert elmúlt a Mikulás? Hogy túl vagy az ajándékvásárláson? Na neeeem! Gondold csak végig, hány nevet húztál ki az ajándékozos listádról, (barátnőd, barátod akivel azért szakítottál, hogy jobban kigyere a karácsonyból, nem számít?) Tényleg azt gondolod, hogy apukád idén is csíkos nyakkendőt szeretne?

California fittness
A Bio-Harmonex készülék mágneses tér gerjesztésére szolgál, és ezáltal öngyógyításra, illetve kiegészítő terápiára alkalmas. A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját.

Családorvos
A Családorvos válaszol azokra a kérdésekre, amelyeket naponta teszünk fel mindannyian, útmutatást nyújt, mit tegyünk a betegség első tüneteinek fellépésekor, és életviteli tanácsokat ad, hogy a betegségeket elkerülhessük.

Egészségért Bt.
Az Egészségért Bt.-t 1991-ben jegyezte be a Fejér megyei cégbíróság. A családi vállalkozásként induló társaság kezdetben üzemorvosi tevékenységre, belgyógyászati és belgyógyászati és gyermekgyógyászati magángyakorlatra, akupunktúrás és lágylézeres kezelésre kapta meg az engedélyt.

Egészség receptek
Töméntelen mennyiségű ennivalót találtak már ki, az interneten is vannak receptgyűjtemények, az igény mégis tovább él, mert egy-egy bevált egészséges és ízletes étel jó leírása nagy kincs. Hogy kinek mi egészséges, az természetesen relatív. Olvasóinkkal közös művünk az a receptoldal, amit most néz képernyőjén. Abban különbözik rokonaitól és azért páratlan, mert mindannyiunk kedvenc receptjeiből áll, ugyanakkor dietetikus szakember értékelte, minősítette és sorolta be a gyűjtemény minden egyes darabját.

Hidrómasszázs
A Hidrómasszázs jótékony hatásait szinte mindenki ismeri... A legfontosabb talán, hogy fokozza a vérkeringést...

Természetgyógyászat
Magyarországon 1997-ben – a világon egyedülálló módon – jogszabályok legalizálták a természetgyógyászati tevékenységet. Ezzel hivatalos egészségügyi tevékenységgé vált a kineziológia, az alternatív mozgás- és masszázsterápia, az akupresszúra, a fülakupunktúrás addiktológia, az életmód-tanácsadás és terápia, a fitoterápia, a bioenergetika, a reflexzóna-terápia, az alternatív fizioterápia és a szemtréning eljárások.