FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Rendelők, kórházak

Állami szívkórház
A balatonfüredi Állami Szívkórház az ország egyik legnagyobb kardiológiai szakkórháza, amely szív-és érrendszeri betegségek diagnosztikájával és rehabilitációjával foglalkozik. Jelenleg 429 ágyon 6 kardiológiai rehabilitációs-, egy kardiológiai osztályon és 12 ambulancián folyik a gyógyító munka és évente több mint 10000 beteg vizsgálatára, kezelésére kerül sor. Az Intézet gyógyfürdő és fizioterápiás részleggel is rendelkezik.

Ars medica lézeklinika
Az Ars Medica Lézerklinika sebészeti ambulanciáján 1992. június 14.-én kezdtük a rendelést. Széndioxid lézerrel végeztünk kisebb sebészeti beavatkozásokat, elsősorban különféle szemölcsök, anyajegyek eltávolítását. 1993-tól nőgyógyászattal, majd évről évre egyéb szakterületekkel bővült a klinika tevékenységi köre.

Bársony bőrgyógyászati lézerklinika
Az EpiLight kíméletes és tartós szőrtelenítést biztosít. A lézerhez hasonló, nagy energiájú pulzáló fény a kezelt személy bőrtípusának és szőrszínének megfelelő speciális szűrőn áthaladva éri a bőrt. Ez a fény (amely természetesen ártalmatlan szervezetünkre, csak a szőrtüszőkre hat) biztonságosan működésképtelenné teszi az aktív szőrtüszőket, így megakadályozza a szőrszálak növekedését.

Biovital egészség és wellness központ
Tudatosan élvezni minden egészségben töltött percet, ittasan szívni ki belőle koncentrált mézét, és az önfeledtségben is megőrizni valami tudatosságot arról, milyen végtelenül nagyszerű dolog, hogy jól vagyunk, nem fáj semmink, úszhatunk az élet felszínén, kitárulkozva napnak, szélnek, színeknek, mozgásnak, élményeknek... - ez a boldogság.

Budai gyermekkórház
A Budai Gyermekkórház Rendelőintézet közel negyvenöt éves története során nagy utat tett meg a Heine-Medin Utókezelő Kórházi minősítés és a Szakosított Gyermekkórház Rendelőintézet tartalom között. Az 1950-es években ismételten előforduló Heine-Medin (Gyermek-paralízis) járványok nagy számban szedték áldozataikat, és eredményeztek olyan tartósan mozgássérült, illetve tartós lélegeztetési nehézségben szenvedő betegeket, akiknek az utógondozását meg kellett oldani. Itt kezdődik a kórház története.

Citymed
A belgyógyászati szakrendelést és a foglalkozás-egészségügyi ellátást Dr. Nagy Károly belgyógyász, háziorvos, üzemorvos szakorvos végzi. Folyamatos és komplex foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás nyújtása vállalatoknak, üzemeknek, irodáknak, üzleteknek és egyéb cégeknek az 1993. évi XCIII. Törvény; a 89/1995.(VII. 14.) Korm. rendelet és a később megjelent ide vonatkozó jogszabályok értelmében.

Forrás magánklinika
Hazánkban is szaporodnak a plasztikai sebészeti rendelők, és velük együtt az ezzel kapcsolatos hirdetések is. Ha megszületett az elhatározás, hogy plasztikai sebészeti beavatkozásra készülünk nem egyszerű a sebész kiválasztása. Kétségtelen, hogy egy helytelen választás esetleg nem hozza meg a várt eredményt. Szerencsétlen esetben még maradandó elváltozást is okozhat a javulás helyett.

Nyugatmagyarország kórházai
A Nyugatmagyarországi Rt. közvetlen, zárt elszámolású irányítás alatt jelenleg összességében 14 nagyüzemi konyhát, 1 befejező konyhát, 1 győri belvárosi önkiszolgáló éttermet, (MÁRKA Étterem), saját cukrász és hidegkonyha üzemet, valamint 14 büfét üzemeltet. A 100 %-ban magyar tulajdonú társaság alapítása óta folyamatosan vendéglátással, gyermek,- diák- és üzemétkeztetéssel, mint fő tevékenységgel foglalkozik. Konyhái, egységei az alábbi helyiségekben találhatók:

Sportkórház online
A sportsebész válaszol Forduljon hozzánk bátran. Felkészült szakembereink 1 héten belül részletes választ adnak sportsérülésssel kapcsolatos (megelőzés, kezelés, rehabilitáció stb.) kérdésére, problémájára.

Telki magánkórház
KORSZERŰSÉG ÉS KÉNYELEM A Telki Magánkórház megalapításával olyan egészségközpont jött létre, mely a medicina világában a legtöbbet és legjobbat nyújtja - beleértve a szakmai ellátást, az ápolást, a hotelszolgáltatást. "Minőségi szolgáltatás a betegek teljes körű kiszolgálására, valamint megelégedésére"