FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Állatos magazinok, portálok

Cica lapozó
Barbex vagyok, magam is egy bársonytalpú gazdája. Gyermekkorom óta rajongok a macskákért. Ezzel a honlappal négylábú kedvenceink és a leendő vagy már meglévő gazdik segítségére szeretnék lenni. Célom, hogy minél többen megismerjék, elfogadják a macskákat, mint érző lényeket, akik nem csak a ház körüli egerek fogdosásában funkcionálnak, hanem képesek szeretni, társunkká válni is...

Delfinvilág
A Dolfin Care International (DCI) egy német, kubai és magyar orvosi intézmények szövetkezéséből született nemzetközi érdekegyesület. A DCI 1998 óta foglalkozik a delfines élményterápiával, neuropszihológiai és neurofiziológiai alapokon. Európában, elsosorban Németországban, Ausztriában és Magyarországon, szorosan együttműködünk különböző, a fizióterápia területén tevékenykedő orvosi rendelőkkel, amelyek mind rendelkeznek orvosi biztosítási engedéllyel.

Diszmadár magazin
Kovács György budapesti olvasónk levélben arról érdeklődik, hogy jákóját hamarosan meg kell hogy fogja. Szeretné tudni, mi a legkíméletesebb módja egy vadon fogott állat lefogásának. Dr. Tóth Zsigmond állatorvos erre a problémára ad választ a Díszmadár Magazin 2003. decemberi számában.

Ebcímtár
Honlapunkon megjelent fényképekből papírfényképeket rendelhet. Mostantól minden fénykép alatt talál egy rendelési kódot, amelynek ismeretében rendelését feladhatja. További információkat a FÉNYKÉP RENDELÉSE menüpontban találhat.

Eblap
Az EbBöngésző tömör webes verzióját látod, ahol kis téglalapban további információk jelennek meg, amikor az ikon fölött áll az egér. Ha ez a Java Script nem működik, vagy kinyomtatnád a listát, vagy keresnél benne (Ctrl-F), akkor a kifejtett Ebböngészőt ajánlom. A lista elején általános kutyás témák vannak, a végén kutyafajták.

Ebugatta
A rendelö és laboratórium 2003. márciusában nyitotta meg kapuit, ahol az általános állatorvosi ellátás mellett az országban egyedülállóan szülészeti, szaporodásbiológiai és andrológiai szakrendeléssel valamint laboratóriumi háttérrel várjuk kedves pácienseinket.

Kutyásfórum
Tehát egy honlap..., egy lista... egy társaság, akiknekegy része még soha nem látta egymást, soha nem találkozott személyesen, és mégis jó cimborák. A fórum "kemény magja" pedig nem bír meglenni anélkül, hogy legalább évszakonként egyszer rendezzen egy fergeteges bulit. Szurkálódások, segítségek, szakmai kérdések és sztorik...mint egy igazi klubban, a szivar, a kávé mellett, a békeidőben.

Leguán
Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, de reméljük néhány hét alatt minden elképzelésünket meg tudjuk valósítani és egy valóban értékes és minden szempontból hasznos oldalt hozunk létre. Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk. Cégünket 1989-ben alapítottuk, mely több ágazata közül a díszállatkereskedelem az egyik legfontosabb.

Macskák
Itt soroltuk fel a macskák legkülönbözőbb fajtáit, ahol igen hasznos információk birtokába juthatsz róluk. Segíteni próbálunk eligazodni a cicusok között, legfontosabb jellegzetességeik (pl.: szőrszín, szemszín, szőrszínváltozások stb.) felsorolásával, emellett információval szolgálunk azok számára, akik komolyabban kívánnak foglalkozni a macskatenyésztéssel, a pontozás szempontjából kívánatos ill. kifejezetten nemkívánatos jellegzetességek megnevezése által.

Vizivilág
A cég hobbiállat felszerelések és kerti tavakkal kapcsolatos termékek kereskedelmével foglalkozik. A számos magyar gyártású cikk mellett olyan külföldi termékeket kerestünk, melyek minőségük, használhatóságuk miatt a gyakorlatban is remekül beválnak. Így ma már választékunk alapját képezik az olasz HYDOR, 2GR és a német JBL termékek. Róluk külön oldalon olvashatnak.