FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Állatvédelem

Állatvédő portál
A Segítő Mancs Közhasznú Alapítvány 2001-ben a Csepel-szigeten állatvédelmi és környezetvédelmi céllal jött létre, azért, hogy segítő mancsot nyújtson az itt élő becsületes állattartóknak és a kiszolgáltatott állatoknak. Erre elengedhetetlenül szükség van az Állatvédelmi Törvény megismertetése és betartatása, ill. az EU-elvárásoknak megfelelés céljából - azaz, hogy tanácsot, segítséget tudjunk nyújtani a hozzánk forduló állattartóknak.

Befogadunk kisállatmenhely
Mi egy pécsi szervezet vagyunk. Elárvult kisemlősöket fogadunk be, és keresünk új gazdit nekik. Az utóbbi időben az ország különböző részéből kerestek fel minket, de sajnos, mivel non-profit szervezet vagyunk, a messzi városban lakó kisárvákért nem tudtunk elmenni.

Bogáncs pumimentő szolgálat
Gazdit keres egy 21 hónapos szürke pumi szuka. A kutyus jelenleg Dunakeszin él, a családból a kisgyermek allergiája miatt kell elmennie (amióta megvették, allergiás, eddig gyógyszerekkel és homeopátiás szerekkel próbálkoztak, de az orvos szerint amíg a kutya van, addig a kislány továbbra is véresre kaparja magát).

Ceglédi állatotthon
Üdvözöljük a Ceglédi Állatotthon honlapján ! Köszönjük, hogy meglátogatja oldalunkat. Oldalunkon sok hasznos információt talál a kutyatartás mikéntjéről, a menhely életéről és jelenlegi működéséről, találhat fotókat az állatokról , valamint sok más oldalra is ellátogathat tőlünk.

Fehérkereszt állatvédő liga
Megalakulásunk óta — 1990-től — lehetőségeinkhez mérten mentjük a kidobott, árván maradt kutyákat, macskákat, hiszen az emberhez szokott állatok önmaguk fenntartására már képtelenek. Ezeket az állatokat ideiglenes menhelyünkön tartjuk, a fenntartási költségeiket alapítványunk fizeti, végleges menhelyünk nincs.

Mancs rancs állatmentő alapítvány
"Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek..."

Mentsvár
Munkánkkal többek között szeretnénk elérni, hogy az állatokkal való kíméletes bánásmód, tudatos magatartás és a felelős, humánus állattartási, állatvédelmi kultúra minél szélesebb körben elterjedjen, hogy kedvenceinkre mihamarabb szebb, biztonságosabb, szeretetteljesebb, „életszerűbb” élet várjon. Úgy gondoljuk szükség van egy, az állatok jogait tiszteletben tartó közfelfogásra, hiszen „egy nemzet civilizáltsága lemérhető azon, ahogy az állatokkal bánik”.

Noé állatotthon
Az Alapítvány nyitott, tartós közérdekű célt szolgál. Megalakulásunk éve 2000, ám állatotthonunk - amely jelenleg Budapest legnagyobb működő állatotthona -, 1993 óta működik. Eddigi munkánkról és a jövőben tervezettekről ezen az oldalon találhat rövid leírásokat, képeket.

Orpheusz országos állatvédő és természetbarát közhasznú egyesület
Az állatokkal szemben elkövetett mindennapos állatkínzásoknak csak töredéke kerül nyilvánosságra. Az ismertté vált állatkínzásos bűnesetek elkövetőit gyakran (érdektelenségből, tudatlanságból) fel sem jelentik. A hivatalosan bejelentett esetek gyanúsítottjainak gyakran csak rongálás miatt kell számot adniuk, és "bűnhődniük".

Pets care
Eladná? Elajándékozná? Venni akar? Kapni szeretne? Nincs már számára hely? Lenne számára hely? Elveszett? Talált? Ne gondolkozzon a megoldáson. Mi segítünk! Keresse INGYENES ÁLLATNYILVÁN-TARTÓ SZOLGÁLATUNKAT! Adjon nekik még egy esélyt, hogy új gazdájuk mellett tovább élhessenek!