FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Munkaerő közvetítők

Adecco Hungary
Büszkék vagyunk arra, hogy az Adecco Magyarországon 2004. szeptember 20-án, a világ másik 48 országával egy időben, a személyzeti tanácsadók életében először vezet be olyan komplex kötelezettség-vállalási programot, mellyel úgy ügyfelei, mint kölcsönzött és állandó munkatársai számára teljes körű minőségi biztosítékot nyújt szolgáltatásai minden területén.

Állásvadászat
Keresésünk kiterjed a hírdetések feladásától a direktkeresésen át egészen az ajánlásokig, így "mindenkivel" próbálunk kapcsolatba kerülni, aki egy aktuális álláslehetőség kapcsán potenciálisan megfelelhet. Kiajánlásokkal is foglalkozunk, ami egy-egy magasan kvalifikált és tapasztalt munkavállaló elhelyezését jelenti egy munkaadóhóz.

Carrier management
Kikről is van szó? A Career Management orvoslátogatók, patikalátogatók, district managerek, product managerek, sales managerek, marketing managerek munkaköreinek betöltésére kínál Önnek megoldást.

Creo Modell agency
Mindkét versenyre csak azon versenyzők jelentkezését várjuk akik még nem regisztrálták magukat az ügynökségnél! Az ügynökség él azzal a jogával, hogy a nyerteseket elhelyezze saját honlapján és szóróanyagán.

Felkinálom
Cégreferens, cégképviselet, témamenedzser, belföldi és nemzetközi feladatok, melyhez ingyenes képzést biztosítunk, továbbá találmányok-, új termékek menedzselése, szabad kapacitások lekötésének bonyolítása. Angol, német, francia, olasz, spanyol, lengyel, bolgár, szlovák, szerb, orosz nyelveken beszélő közép- és felsőfokú végzettségűek, idegen nyelveket nem beszélők részére is. A jelentkezők lehetnek pályakezdők és az üzleti életben gyakorlattal rendelkezők egyaránt. A távmunka nálunk már valóság.

Humán labor
Cégünk 1997-óta áll a munkaadók és a munkavállalók rendelkezésére. Álláskeresők jelentkezhetnek be adatbázisunkba, megtekinthetik állásajánlatainkat és segítséget nyújtunk Önéletrajz írásához. Munkaadók kereshetnek a bejelentkezett személyek között kvalitásaik és tapasztalataik szerint.

Közvetítő iroda
A Staff-To-Go Titkárnőközvetítő és Irodai Szolgáltató Kft. (Staff-To-Go) Magyarország elismert, 15 éve müködö titkárnő-közvetítő és irodai szolgáltató cége. A vállalat alapítása óta a magyarországi piac egyik vezető munkaerő-kölcsönző- és közvetítő cégévé vált. A szolgáltató szférában elsők között jelent meg kifejezetten irodai adminisztratív munkakörökre vonatkozóan színvonalas munkaerő-kölcsönző- és közvetítő tevékenységével.

Manpower
Mindent megteszünk azért, hogy Ön a legmegfelelőbb munkahelyet találhassa meg. Minden új állás egy új tapasztalat és kihívás! Válassza Ön is a Manpower megoldásokat: gyors, gazdaságos, garantált szolgáltatás a munkaerő kölcsönzés és közvetítés terén!

Munkaerő közvetítés
Ha az Ön vállalatának munkavégzési rendszerében rés keletkezik, mert valaki elhagyja munkahelyét vagy hirtelen megbetegszik, mert emberei túlzottan terheltek, s időszakos túlmunka jelentkezik (pl: nyilvántartási rendszer adatainak számítógépre való felvitele), mert bővíti szolgáltatásainak körét és az új elvégzendő feladat gyors, pontos, rugalmas munkavégzést kíván, gondoljon ránk.

Pragma human resurses
A "Pragma Human Resources", romániai munkaügyi minisztérium által engedélyezett, munkaközvetitő iroda, székhelyünk Romániában, Sepsiszentgyörgyön található és külföldre történő munkaerőközvetités a tevékenységünk. Alakulásunktól kezdődöen, magyarországi ügyfelek megbizásából folyamatosan toborzunk szakképzett valamint betanitott munkakörre férfi és nő álláskereső személyeket.