FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Divat

Aktuális
A világon csupán minden tízezredik nő rendelkezik olyan testi adottságokkal, amit a neves modellügynökségek elvárnak a velük szerződésben álló lányoktól. Éppen ezért a rajtuk bemutatott ruhák a legritkább esetben állnak jól egy teljesen átlagos nőnek.

Bőr és szőrme divat
A nappabőrök az időjárás viszontagságait jól bírják, azonban az erős megázástól, illetve átázástól óvja. Ha termék megázott azt vállfán, fűtőtesttől távol, szobahőmérsékleten szárítsa. Száradás után puha rongyal, speciális bőrápolóval törölje át, ezáltal megóvja a bőrt a kiszáradástól. Huzamosabb viselés után a festékkopásokat csak átfestéssel lehet megszüntetni, ezt szakemberrel kell elvégezni.

Cipő
Jó tervezés – divat szerint cipő- és a ruházati iparban éven át újabb és újabb modellek bukkannak fel. A divat néha előre látható, de nagyon gyakran kis jelzéssel vagy anélkül jelenik meg. A divatot számos tényező inspirálhatja: így a filmek, a televízió vagy híres emberek viselete, olyan valami, ami megragadja az ember képzeletét.

Divat a neten
A fiatal vietnami tervező idén végzi harmadik évét a Magyar Iparművészeti Egyetem bőr szakán. Kisérletező, és munkáiban már most igyekszik minőségi és egyedi koncepcióra, legyen szó akár egy légies ruha megtervezéséről, vagy akár egy exklúziv bőrtáska kivitelezéséről.

Divatkiadvány
Régóta érzett hiány pótlására van hivatva ez a munka, mely összefüggő képet igyekszik nyújtani a magyar viseletről a legrégibb időktől kezdve egész jelenlegi kialakulásáig. Mennyiben felel meg a kivánalmaknak s mennyiben nem: annak megbirálása nem az én feladatom.

Érdekességek
A Wella Trend Vision négy irányvonalának magyarországi értelmezését láthatták azok az érdeklődők, akik a késő őszi napon ellátogattak a Kongresszusi Központba. A Wella top fodrászai...

Fehérnemű
Cégünk 1996-ban alakult egy - már több éve sikeresen működő egyéni vállalkozás jogi utódjaként. Divatos és kitűnő minőségű fehérneműk, fürdőruhák gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk, kis- és nagykereskedőként egyaránt. A cég vezetése nagy figyelmet fordít a megfelelő piaci közreműködésre is. Ennek köszönhető a szállítókkal és kereskedőkkel kialakított jó kapcsolat, amely elősegíti a végfelhasználók igényeinek maximális kiszolgálását.

Női elegáns ruházat itthon
Ez a szlogenje a 25 éve működő női divatáru tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó családi vállalkozásunknak. A Bella Mode célja olyan termékek előállítása, melyek a mai modern Nő napi és alkalmi viseletének kedvelt ruhadarabjai.

Premier Outlet Center
Jó minőségű, márkás ruhák lelőhelye. A ár helyett a bőség hozzon zavarba!

Zone
Gördeszkás kellékek, ruhák és kiegészítők. Nem csak gördeszkásoknak!