FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


határon túli magyar

Határon túli magyar sajtó
Határon túli magyar sajtó

Hét nap
Az elmúlt héten arról próbáltam meggyőzni Önt, kedves olvasó, hogy kutyából nem lesz szalonna, hogy ebben az országban még nagyon sokan vannak, akik nem értik, vagy nem akarják megérteni, hogy vannak olyan szabályok, rendeletek, amelyek általános érvényűek, és amelyek zöme helyet kapott az Európa Unió Alapszabályzatában.

Jó Pajtás
Keresd a Jó Pajtást iskolai terjesztődnél, vagy ott, ahol barátaid is vásárolják! Ha iskoládban vagy a környékén nem kapható, jelentkezz a szerkesztőségben a 021/ 475-400-8 telefonon, és tanáccsal látunk el, hogyan juthatsz a világ egyetlen magyar gyermek-hetilapja, a Jó Pajtás birtokába!

Magyar szó
Az emberek gyakran esztelenek, ésszerűtlenek és önzők; de te mindenképpen bocsáss meg nekik. Ha te kedves vagy, az emberek azzal vádolhatnak, hogy önző, hátsó gondolattal cselekszel; de te azért mégis csak legyél kedves. Ha sikeres vagy, hazug barátokat és igaz ellenségeket szerezhetsz; de te azért mégis csak légy sikeres.

Máramaros megyei közéleti-kulturális hetilap
Jó ötletnek bizonyult a pár éve több alkalommal is sikerrel megszervezett Márciusi Zarándoklat meghirdetése a közelgő nemzeti ünnep alkalmából. A felhívásra tömegesen jelentkeztek fiatalok, várakozás szerint legalább 125-150 diák kapcsolódik be ilymódon az ünnepi rendezvényekbe.

Népújság
Ha az országban elôrehozott választásokat kellene tartani, nem Calin Popescu Tariceanu jelenlegi miniszterelnök, hanem Theodor Stolojan liberális politikus lenne a liberális-demokrata pártszövetség (D.A.) zászlóvivôje - idézte a szerdai központi sajtó Traian Basescu miniszterelnök egyik televíziós csatornán elhangzott megállapítását.

Pep! magazin
A német nyelvű PEP! Ungarns Lifestylemagazin több mint egy éve jelenik meg Magyarországon. Több nyelviskolában és középiskolában használják, mint információs anyagot, mert könnyed, és fiatalos. Évente hat alkalommal jelenik meg, tele színes hírekkel, cikkekkel, programokkal. (Olyan, mint a Juma, csak sokkal jobb. Igényesebb tartalmában és kinézetében, papír minőségében. -a szerk.)

Prágai tükör
Említenünk sem kell, hiszen megszokhatták már, lapunk évente ötször jelenik meg, hogy az idei utolsó számunkat tartják kezükben. Az év végének közeledése - mint ahogy mindenkit - minket is számadásra késztet, ezért megpróbáljuk áttekinteni, mit is sikerült megvalósítanunk azokból a célokból, melyeket az év elején kitűztünk.

Szatmári friss újság
A digitális változat pontos mása a papíron megjelenő újságnak, így a képeket, az ábrákat, a grafikonokat illetve hirdetéseket is tartalmazza. Mindezek mellett interaktív is, lehetővé teszi a cikkek közötti keresést, így Ön könnyen megtalálja az Önt érdeklő cikkeket. No és arról sem kell megfeledkezni, hogy mindez rendkívül környezetkímélő, mivel egyáltalán nem használ papírt.

Transindex
Büdös olvasók nem járhatnak könyvtárba Kalifornia egyik megyéjében. Összesen 14 könyvtárról van szó, továbbá egy mobil könyvkölcsönzőről. San Luis Obispo megye könyvtárosainak a szagszigor feladja a leckét, ugyanis nem kellően egzakt a bűz mércéje.