FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Pályázati fórumok, alapítványok

Apertus közalapítvány
A Magyar Köztársaság Kormánya a távoktatásban és nyitott képzésekben alkalmazható korszerű tananyagok fejlesztésének támogatására hozta létre az Apertus Közalapítványt, amelyet a Fôvárosi Bíróság kiemelkedôen közhasznú szervezetté minôsített.

Életpálya alapítvány
Miután Alapítványunk közhasznú szervezet, ezért idén is lehetősége nyílik 2004-es személyi jövedelemadója 1%-át az Életpálya Alapítvány javára felajánlani.

Erőforrás alapítvány
Évente mintegy 23 ezer rászoruló magyar ember életkörülményein javítunk, 320 non-profit szervezettel dolgozunk együtt és 400 önkéntest mozgósítunk. Segítünk Önnek is, hogy adománya eljusson a rászorulókhoz.

Euselect hungary
Az adatbázis 26260 rendszámot tartalmaz. Főként magyarokat, de néhány osztrák, dán, német, kanadai, észt, brit, hong-kongi, román, svéd, finn, szlovén, amerikai, sőt vatikáni adatot is nyilvántartok. Már 5-6 éves koromban megjegyeztem a környéken járó autók rendszámát, néhányra ma is emlékszem.

Forrás fórum
A fórum mindenki számára olvasható, hozzászóláshoz azonban be kell lépnie. Ha még nincs hozzáférése, itt ingyenesen regisztrálhat. Adatvédelmi nyilatkozatunk a lap alján érhető el.

Közoktatási Modernizációs Közalapítvány
Közoktatási Modernizációs Közalapítvány - Alapító Okirata, valamint Szervezeti és Működési Szabályzata szerint - mindig közzéteszti a pályázati körök nyerteseinek listáját. Ez kötelessége. A nyertes lista olvasható az interneten is. A közzétett lista nyilvános, tehát mindenkié - annak felhasználásáért a KOMA felelősséget nem vállal.

Ökotárs alapítvány
1991-ben egy amerikai magánalapítványokat tömörítő adományi konzorcium megbízottja látogatást tett három közép-európai országban azzal a céllal, hogy megvizsgálja: mire van a legégetőbb szüksége a térség újonnan létrejött környezetvédelmi szervezeteinek.

Progress alapítvány
Ön a PROGRESS Vállalkozásfejlesztő Alapítvány Vállalkozói Almanach információs kiadványát olvassa. Kiadványunk célja, hogy a megyében minél szélesebb körben ismerjék meg Alapítványunk tevékenységét, s kapjanak pontos képet arról, milyen módon és formában járul hozzá a PROGRESS Alapítvány Csongrád megye társadalmi, gazdasági fejlődéséhez, a megye kis- és középvállalkozói számának gyarapításához, indulásuk megkönnyítéséhez, fennmaradásuk és működésük segítéséhez.

Sansz fórum
Fórum, rengetek témával

Vezetőképzésért alapítvány
Nem sietnek az unióba a magyar munkavállalók. Csak 10 tanácsadó segíti a külföldi munkát keresőket A vártnál is haloványabb a magyarok munkavállalási kedve más európai uniós államban. Pár százan érdeklődtek a lehetőségekről a csatlakozás óta eltelt idő alatt. Egyenlőre a magyarországi ...