FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Pályázati képzések

Budapesti Kommunikációs főiskola
A tanulmányaikat sikeresen záró hallgatóink 2005. február 26-án, Budapest új, minden igényt kielégítő hangverseny-, színház- és konferencia-központjában, a Művészetek Palotája Fesztiváltermében, ünnepélyes keretek között vehették át díszoklevelüket Főiskolánk első diplomaosztó rendezvényén.

Euportál
Február elsejétől megtalálható az Európai Unió által a tagországok számára ajánlott kis- és középvállalkozói megoldások "Best of..." internetes listáján a Széchenyi-kártya alapötlete. A Ka-Vosz külföldi érdeklődés esetén nem zárkózik el a know-how értékesítésétől.

EuróPa
Az EuróPa pályázatíró és projektmenedzser tréning - Sikeres pályázatokkal az Európai Unióban - áprilisban újra megrendezésre kerül. A PTE KTK új 50+10 órás gyakorlatorientált képzése során a résztvevőknek lehetőségük nyílik önálló pályázat kidolgozására is. A program szakmai koordinátora Dr. Kovács Katalin, Pécs MJV ISPA projekt vezetője.

EU suli
A 2002-ben alakult társaságunk fő tevékenysége az EU csatlakozásra való felkészüléssel összefüggő, és a csatlakozást követő átmeneti időszakban felmerülő fontos kérdések megoldásában segítő oktatási anyagok fejlesztése, és tanfolyamok szervezése távoktatási formában.

EUtanfolyam
Az EUportal.hu Oktatási Központ több mint tízezer végzett hallgatóval dicsekedhet az EU-képzés terén. Az elmúlt két év eredménye alapján e vállalkozást tekinthetjük a hazai EU közvélemény-felkészítés legjelentősebb nem-intézményi szereplőjének.

Lépzések listája
A Nemzeti Fejlesztési Hivatal (NFH) pályázatot hirdet az EU társfinanszírozásával az Európa Terv keretében megvalósuló pályázatok igénybevételére és a támogatások sikeres felhasználására felkészítő képzési programok minősítésére a Strukturális és Kohéziós Alapok Képzőközpont (SAKK) minőségbiztosítási rendszerében

NFH képzési terv
A január közepére beérkezett 16 500-nál is több pályázat adatait vizsgálva látható, hogy főképp a kisebb összegű, egyszerűbb pályázatok voltak népszerűek. Ennek feltehetően az a magyarázata, hogy ezek megírása jóval egyszerűbb, mint a komplex projekteké valamint a támogatáshoz jutás menete is gyorsabb.

Pont pályázati figyelő
A Képzőművészeti Szakmai Kollégium pályázatot hirdet a 2005. január 1 – 2006. május 31. közötti időszakra a kortárs magyar képzőművészet alábbi témakörökben benyújtott pályázatai támogatására...

Tempus közalapítvány képzései
A Tempus Közalapítvány a fentieknek megfelelően igen összetett: nemzeti és nemzetközi oktatási-képzési pályázati programokat kezel, illetve különböző képzéseket nyújt az EU támogatások felhasználása témakörében.

WIFI
Napjainkban egyre igazabb az az állítás, hogy a tudás a legjobb befektetés, mert bőségesen kamatozik. Minden befektetés mércéje az a haszon, amivel gazdagodunk. Mi biztosítja nekünk ezt a gazdagodást? Egy olyan forrás, amelyből naprakész, hatékony, gyakorlatorientált és koncentrált formában szerezhetjük meg a számunkra szükséges ismereteket és készségeket.