FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Újraválasztották Orbán Viktort és a négy alelnököt
2011-07-03 15:01:20

Újraválasztották a Fidesz elnökének Orbán Viktort a párt XXIV., tisztújító kongresszusán vasárnap. A küldöttek újraválasztották a négy alelnököt, Kósa Lajost, Pelczné Gáll Ildikót, Pokorni Zoltánt és Varga Mihályt is. Orbán Viktor a leadott 1.472 szavazatból 1.468 voksot kapott. A régi-új alelnökök közül - a leadott 1.478 szavazatból - Varga Mihály 1.462, Kósa Lajos 1.458, Pelczné Gáll Ildikó 1.384, Pokorni Zoltán pedig 1.318 voksot kapott.

Újraválasztották Orbán Viktort és a négy alelnököt Orbán Viktor szerint a Fidesz és a kormány minden helyzetben, bárkivel szemben kiállt és kiáll Magyarország, az itt élők mellett. A pártelnök-miniszterelnök a Fidesz vasárnapi kongresszusán, miután újraválasztották, azt mondta: a Fidesz megtanulta, hogy nem ideológiákért, hanem Magyarországért kell kiállnia, így kiállt az országért "a nemzetközi és a hazai baloldallal szemben" is. "A hazai és a nemzetközi szocialisták politikája egyszerű, mint a faék: demokrácia csak akkor van, ha ők vannak a kormányon" - fogalmazott, hozzáfűzve: a magyar kormány kiállt az ország mellett, amikor nemtelen támadások érték Európában, és világossá tette, nem tűr beleszólást, kioktatást senkitől.
 
"Kiálltunk az emberekért, amikor bank- és válságadót vezettünk be a megszorítások helyett (...), amikor csendben és békében elköszöntünk az IMF-től" - jelentette ki. Az emberek melletti kiállásként értékelte a miniszterelnök azt is, hogy közölték a rendvédelmi dolgozókkal: "senki, így ők sem követelhetnek maguknak indokolatlan előnyöket és kiváltságokat".
 
"Kiálltunk és továbbra is kiállunk azért, hogy Magyarországon is legyen következménye a szavaknak és a tetteknek, ezért ragaszkodunk az elszámoltatáshoz" - mondta Orbán Viktor.
 
(MTI)

Forrás:
MTI