FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


II. Albert monacói herceg feleségül vette Charlene Wittstockot
2011-07-01 20:00:21

II. Albert herceg, Monaco uralkodója pénteken feleségül vette Charlene Wittstock dél-afrikai volt olimpiai úszóbajnoknőt, aki így Monaco hercegnője lett. A polgári esküvőt a hercegi palota tróntermében tartották. A szertartás Philippe Narmino, a monacói államtanács elnöke vezetésével zajlott, mintegy 80 résztvevő – rokonok és állami méltóságok – jelenlétében. A 33 éves Charlene és 53 éves Albert herceg többször is egymásra mosolygott, majd Philippe Narmino kérdésére kimondták az igent, először Charlene, majd Albert. A hitvese mellett ülő herceg ezután megcsókolta a hercegnő jobb kezét.

II. Albert monacói herceg feleségül vette Charlene Wittstockot Wittstock kék selyem zakót viselt nadrággal, amelyet a Chanel divatház tervezett a polgári esküvőre.
 
A hercegi pár egy speciálisan az alkalomra készített Montblanc aranytollal írta alá az esküvői anyakönyvet, majd a teremben összegyűlt rokonok – köztük Albert herceg testvérei, Caroline és Stéphanie hercegnő, valamint a megjelent magas rangú állami méltóságok – szeme látta csókot váltott.
 
A palota előtti téren monacóiak ezrei gyűltek össze, hogy egy pillantást vethessenek az ifjú párra, tapsolva, dél-afrikai és monacói zászlókat lengetve.
 
Az egyházi esküvőt szombaton tartják a hercegi palota díszudvarában.
 
(MTI)

Forrás:
MTI