FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Az énekes rajong lányáért, Zoéért, aki Magyarországra is elkísérte

Lenny Kravitz: a szeretet tart életben! Lenny Kravitz szívén viseli a világ sorsát, és optimistán áll a jövőhöz. A Magyarországon koncertező énekes bevallotta, hogy számára a lánya, és a szeretet a legfontosabb a világon.  A sokoldalú zenész új lemezét mutatja be Európában, és minden városban hatalmas tömeg fogadja.

A tegnap este Pesten koncertező Lenny Kravitz koncertkörútjának egyik első, párizsi állomásán adott élő, zenei betétekkel tarkított televíziós interjút az  Early Morning Show számára. Az énekes elárulta, hogy nemrég megjelent új, nyolcadik lemeze az "It Is Time For A Love Revolution" címe komoly üzenetet hordoz rajongói számára.

– Érdekes időket élünk és ez a mostani generáció az egyik utolsó, akinek még hatalmában áll változtatni a világ jelenlegi állásán. Nagyon sok múlik rajtunk, azon, ahogy élünk, amilyen energiákat közvetítünk. Mindenkire rájár a rúd mostanában és ez jel, hogy vissza kell térnünk a szeretethez, Istenhez, hiszen Isten azért teremtett minket, mert szeret, az Ő szeretetének képmásai vagyunk. Valóban itt az idő egy szeretet-forradalomra!. Engem a szeretet éltet, ez és a lányom a legfontosabb számomra – mondta Lenny kisfiús hittel és mosollyal az arcán.

Az új lemez, egyben új fejezet is az énekes életében, hiszen tavaly kiadta eddigi hét lemezéből készült válogatás, Best of albumát, mellyel egy szakasz lezárult.

– Úgy éreztem, már sikerült valami időtállót alkotnom és büszke vagyok rá, de attól még nem állok le. Mindig küzdök, folyamatosan dolgozom, hiszen 5 éves korom óta csak a zenélésnek élek, az új lemez egy új arcomat mutatja meg.

szignó: gyga

Forrás:
http://www.borsonline.hu