FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


A Renault csapatfőnöke fülig szerelmes a gyönyörű modellbe

Briatorét hajón kényezteti bombázó neje.  A kissé túlsúlyos, idősödő  Forma1-es nőcsábász, Flavio Briatore igazán nem panaszkodhat: felesége ugyanis folyamatosan kényezteti.

Az 58 éves milliárdos új feleségével, az olasz Wonderbra fehérnemű modelljével, Elisabetta Gregoracival pihen Sardinián. A napokban romantikus tengerparti sétájuk során kapták lencsevégre őket, majd azt követően visszatértek luxus jachtjukra egy kis napfürdőzésre. Elisabetta a képek tanúsága szerint minden alkalmat megragad, hogy kényeztesse férjét, folyamatosan csókolgatta, ölelgette a deresedő milliomost, sőt egyszer rá is feküdt férjére.

A pár múlt hónapban esküdött egy 12. századi római bazilikában, a Vatikán közelében.

– Olyan ideges voltam, mint egy nagy futam előtt. Ám megérte a nagy izgalom, hiszen a feleségem fantasztikus nő – mondta.

A F1-es Renault csapat főnökének sose okozott gondot a csábítás. Hosszú ideig volt a botrányairól elhíresült topmodell, Naomi Campbell párja, Heidi Klum pedig még egy kisfiúval is megajándékozta. Útjaik mégis szétváltak és szuper modell jelenleg a pop sztár, Seal felesége, akit egyébként néhány napja láthattak a hazai rajongók.

Szignó: gyga