FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Carla Bruni kiakadt: bukás az új lemeze és még a férje is kínos helyzetbe sodorta

Sarkozy Merkellel enyelgett. Rossz napok járnak mostanság Carla Brunira, Nicolas Sarkozy feleségére. Nem elég, hogy új lemeze totális bukás, még férje, a francia elnök is kiborította, amikor félreérthetően enyelgett Angela Merkel német kancellárral. ***

Meghökkent a világ is a minap Párizsban készült fotókon: Sarkozy és a német kancellár, Angela Merkel rendkívül szoros barátságáról árulkodtak ugyanis azok a képek, amelyen a kritikusok szerint, túlzásba is vitték az ölelkezést és puszilkodást. Mindennél többet elmond, hogy a két ország vezetője kéz a kézben (!) vonultak a tárgyalásra, a francia elnök felesége, Carla Bruni nagy bánatára, aki a hírek szerint igencsak kiakadt a jeleneten. Nem csoda, hogy a francia first lady most érzékeny: úgy tűnik, hogy most megjelent lemeze csúfos bukás elé néz.

– Az első napon alig 60 darab fogyott a lemezemből. Nagyon el vagyok keseredve. Pedig szerintem a dalaimmal semmi baj, csak a rajongók nem tudják összeegyeztetni, hogy elnökfeleség, és énekes is vagyok egyben – panaszolta Bruni az RTL radiónak.

Közben internetes oldalak százain csámcsognak Bruni bukásáról.

– Nem fogom sem megvenni, sem meghallgatni, de még letölteni sem vagyok hajlandó. Ha ingyen adnák, akkor is kidobnám a kukába – írja az egyik fórumozó.

E.I.

Forrás:
http://www.borsonline.hu