FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Biztonsági okokból nem koncertezhet a francia elnök felesége

Jön a baba Sarkozyéknál? Gyermeket akar a francia elnöktől felesége, Carla Bruni. A 40 éves hölgy ugyanakkor tisztában van azzal: az ő korában ez már nem kockázatmentes vállalkozás.

Hamarosan gyermeksírás veri fel az Elysée-palotát – állítják egybehangzóan a francia köztársasági elnökhöz közel álló források. Bár Nicolas Sarkozy ezidáig nem szólalt meg ezügyben, a sajtó az első adandó alkalommal "lecsapott" Sarko feleségére és feltette neki a kérdést a terhességéről.

– Nem vagyok terhes, de szívesen az lennék – mondta mosolyogva a kissé zavarban lévő Bruni. – Nehéz erről bármit is mondanom, elvégre 40 éves vagyok. Az én koromban már nem olyan egy szülés mint 25 évesen.

Sarko feleségének egyébként már van egy 7 éves gyermeke, Aurelien. Az 53 esztendős Sarkozynek pedig három fia van: Pierre (23), Jean (21) és Louis (11).

Bruni egyébként szót ejtett most megjelenő lemezéről is. Nagy szívfájdalma, hogy elnökfeleségként megtiltotta neki a Köztársasági Elnöki Hivatal, hogy koncertturnéra induljon.

– Biztonsági okokra hivatkoztak. Közölték, hogy csak akkor léphetek majd fel szerte a világban, ha Nicolas már nem lesz elnök - mondta csalódottan a francia First Lady.

Forrás:
http://www.borsonline.hu