FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


A színésznőt okosnak tartják Hollywoodban, de most nagyon mellélőtt

Pestet török városnak  hitte Charlize Theron.  Fővárosunk szépségeit méltatta hosszú mondatokon keresztül Charlize Teron egy interjúban. A probléma mindössze annyi, hogy a színésznő soha nem járt még Budapesten, hanem végig Isztambulra gondolt.

Charlize Theront Hollywood intelligens színésznői közé sorolják, igaz a rossznyelvek szerint inkább a testével érvényesült, mint az eszével. Nem tudni mi az igazság, de Theron hatalmas földrajzi bakit ejtett a minap. Az Oscar-díjas szőkeség szenvedélyesen áradozott hazánk fővárosáról, Budapestről, amit háromszor is megemlített egy interjúban. Ám valójában Törökország fővárosára, Ankarára gondolt végig, ahol kedvesével, Stuart Townsenddel pihentek néhány napot az Isztambuli Nemzetközi Filmfesztivál előtt.

 - Törökországba mentünk. Amikor odaértünk, béreltünk egy autót, és azzal mentünk egészen Budapestig. Ahogy beértünk Budapestre, az egész olyan volt, mint a Cannes-i Filmfesztivál, soha nem láttam még ehhez foghatót. Gyönyörű török szőnyegeket vásároltunk a török bazárokban, és nagyon szimpatikusak a budapesti emberek. Ha utazunk, soha nem luxus szállodákban lakunk, szeretünk részt venni az adott város kulturális életében - mondta el Theron, aki az adott földrajz órán valószínűleg hiányzott az iskolából.

Szignó: harcos

 

Forrás:
http://www.borsonline.hu