FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Lyuk hátán folt....
A 2006-os önkormányzati választások közeledte, és Demszky erősen ingó poziciója kellett ahhoz, hogy a főváros vezetése észrevegye a járhatatlan utakat és végre elkezdjen tenni is valamit.

Az a közkeletű mondás miszerint a politika csak annyit "ad" amennyi a hatalom megszerzéséhez és a hatalom megtartásához feltételenül szükséges igazolódni látszik a budapesti utak kampányszerű felújítási programjában is.

Azon kívül, hogy év közben a kátyúk és a dugók miatt járhatatlanok az utak, most nyári ajándékként járhatatlan lesz a város a hirtelen rendkívül sürgős útfelujítások miatt is. A döntéshozók hirtelen észrevették azt, ami a szolgálati kocsikból eddig nem tűnt fel, és 12 év lemaradását próbálják meg egy nyár alatt behozni.

Noha a nyilatkozatok szerint az útjavításra fordított  kivitelezői kapacitás növelése mellett az árak fajlagosan csökkennek, arról senki nem szól, mi lett és lesz azokkal a garanciális kötelezettségekkel, amelyek például a már nagyon sokszor felújított Szentendrei utat érintik. Vajon a szerződésekbe bekerül-e a vállakozói díjvisszatartás, vagy a javítási kötelezettség a rosszul elvégzett munka miatt ?

Mert az eddigi tapasztalatokból úgy tűnik ezek a munkák is  legfeljebb a választásokig hoznak majd "sima utat."