FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Egy magyar ügyvéd és csapata fejtette meg a piramisok építésének titkát.
Egy évvel ezelőtt egy magyar ügyvéd több mérnök szakértővel közösen olyan elméleti megoldást adott a piramisok építésére vonatkozóan, amely megegyezik a régészeti eredményekkel, másrészt figyelembe veszi azokat a leleteket is és tudományosan bizonyított eredményeket is, amelyeket a "hivatalos"  magyarázatok egyszerűen elfelejtenek megemlíteni, mert nem férnek bele az addig kialakított képbe.

A magyarok által kidolgozott rendszer nem kapott nagy publicitást nem meglepő módon pontosan a szakmai féltékenység miatt. Minden szakterület védi a saját szakérőit és laikusokat nem nagyon enged a közelbe. Ez egyébként az esetek nagy részében érthető is. Sokkal nehezebben érthető azonban az, hogy bizonyítható állításokat csak azért vonnak kétségbe, mert olyan emberektől származnak, akik nem a régész szakot végezték az egyetemen.

Mindenestre nemrég röppent fel a világhír, hogy egy francia építész három éves munkával hasonló részeredményre jutott, mint egy éve a magyarok. A dologban az az érdekes, hogy franciáról lévén szó, a felfedezés bejárta a világsajtót, továbbá senki nem problémázott azon, hogy az illető úriember ugyancsak nem régész, hanem építész.

Úgy gondolhatnánk, hogy a piramis ügyekből ennyi vonzat éppen elég. De hogy mennyire érzékeny a téma az kiderül aból a vitából is - lásd linket -, amely azon robbant ki izraeli és egyiptomi szakemberek között, hogy zsidó rabszolgákkal építették-e a világ egyik csodáját.

Aki tehát a piramis ügyhöz nyúl, a méhkas közelébe kerül. Ha a jobb érzésű fáraók tudták volna, hogy az ötezer évvel ezelőtti építkezéseknek milyen hatása lesz, talán csak koporsóba fekszenek és úgy ásatják el magukat.

Forrás:
http://www.an-no.hu/index.php?cikk=2290