FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Luxuserőd milliomosoknak

Különleges tétellel bővült a világ eladó luxusingatlanjainak kínálata.  Az akut életundorral vagy stresszel küszködő gazdagoknak a lehető legideálisabb hely lehet az elvonulásra a vízből kiemelkedő  No Mans Land Fort, amelytől a legközelebbi szomszéd is egy mérföldre van.

A semmi közepén épült grániterőd persze másoknak is ideális otthon lehet, legalábbis átmenetileg. Biztonságukat féltő milliárdosok, a sajtó által üldözött sztárok egyaránt fellélegezhetnek a Nagy-Britannia partjaitól nem messze épült villa falai között.

A 4 millió fontért (1,45 milliárd forint) árult, erődítményszerű ingatlan nem csak csendes, békés és biztonságos, de egyúttal exkluzív is, hiszen a No Mans Land Fort tulajdonosa milliókat fordított az ingatlan "csinosítgatására", illetve a gazdagok igényeit is kielégítő szolgáltatások, valamint extrák kialakítására.

A Portsmouth-tól nem messze épült erődöt eredetileg még 1861 és 1880 között építették, hogy az ott állomásozó nyolcvan angol katona védje a hazát a francia haditengerészettől. Alig száz évvel később már luxushotelként funkcionált, 21 fényűzően berendezett szobával.

Miután a korábbi tulajdonos börtönbe került, cége pedig tönkrement, az erődöt elárverezik.

Az eladással megbízott végrehajtó cég elmondása szerint az épület keresztben 61, magassága pedig több mint 13 méter. Az ötcsillagos erődhöz tartozik két helikopter-leszállópálya, tetőtéri kert, két étterem, egy edzőterem, valamint egy fűtött beltéri medence is.

Forrás: Deluxe Magazin

Szerző:
Radovits Ádám