FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Befuccsolhat a Sin City 2

Januárban még arról adtun hírt, hogy Angelina Jolie helyett Rachel Weisz lesz Ava Lord, a második rész, a Sin City 2: A Dame to Kill For címszereplője, márciusban pedig már Johnny Deppről és a Sin City 3-ról cikkeztünk. Most azonban Michael Madsen, a Kutyaszorítóban Mr. Blonde-ja a Premiere Magazine-nak meglehetősen borús hangulatban nyilatkozott a projekttel kapcsolatban.

Most azonban Michael Madsen, a Kutyaszorítóban Mr. Blonde-ja a Premiere Magazine-nak meglehetősen borús hangulatban nyilatkozott a projekttel kapcsolatban.

"Még nem forgattak belőle semmit. Nem tudom, hogy valaha is leforgatják. Nem hiszem, hogy elkészül a folytatás. A Grindhouse nem úgy sült el, ahogyan tervezték... Nem tudom, a bukás milyen hatással lesz a Sin City 2-re" - utalt Madsen Tarantino és Rodriguez duplamozijának gyenge amerikai fogadtatására. A színész azt is elárulta, hogy csak azért tűnt fel egy apró szerepben az első részben, mert Rodriguez azt ígérte neki, hogy komolyabb feladatot kap a folytatásban.

 A Grindhouse Tarantino rendezte második fele Halálbiztos címen egyébként mától fut a magyar mozikban; mindenki eldöntheti, jogosan bukott-e meg néhány hete az amerikai jegypénztáraknál.