FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Zene
Zenei hírek
Britney Spears ismét villantott

Úgy tűnik, hogy a kétgyermekes botrányhősnő nem tudja magán tartani a ruhát. Előbb egy magazinfotózáson vetkőzött toplessre, majd legújabb klipjének forgatásán a stáb legnagyobb megrökönyödésére meztelenül fürdőzött a medencében. Aztán lesmárolta az egyik statisztát.

Ki nyeri Beyonce és Timberlake csatáját?

Nagy csata várható az idei MTV Video Music Awards díjátadó gáláján Beyonce és Justin Timberlake között.

Diddy spórolni kényszerül

P Diddy lassan spórolhat hatalmas vagyonából, eddig ugyanis tartásdíjat csupán egy helyre fizetett, korábbi kapcsolatából született 13 éves Justin fia után. Most azonban Kim Portertól is válna, mivel összeszűrte a levet Sienna Millerrel.
Képzelt riporttal indít az LGT a Szigeten

Öt év után újra hallhatjuk a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical koncertverzióját a Loksi háromórás Sziget-nyitó koncertje előtt. Ráadás még a visszatapsolás előtt: legendás magyar hippi-musical a színpadon Novák Péterrel, Lovasi Andrással, Bíró Eszterrel, Borlai Gergővel és az LGT tagjaival a Sziget nulladik napján, augusztus 7-én.

Leáldozóban a zenei másolásvédelem kora

A legnagyobb online zeneboltok mindeddig ragaszkodtak hozzá, hogy a fájlokat DRM-mel lássák el, korlátozva ezzel a zenemásolás lehetőségét. Mostanra úgy tűnik, kezdenek leszokni erről, de miről is van szó tulajdonképpen, és miért jó ez nekünk?