FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


Film
Filmek
A gonosz Angelina Jolie-nak befellegzett

A tervek szerint november végén érkezik a hazai mozikba a Beowulf, Robert Zemeckis (Forrest Gump, Számkivetett) új, "performance capture" technikával készült animációs filmje.
Marion visszatér az Indiana Jones 4-ben

Ugye mindenki emlékszik Az elveszett frigyláda fosztogatói-ból Marionra, a vagány és nagyszájú csajra, aki bárkit az asztal alá ivott és az Indiana Jones-trilógia legdögösebb női szereplője volt?
Szeretünk, Shrek

Az ellustult, nyerő csapat megcsinálta a harmadikat is: Kandúr, Süti, Szamár a régi fényben ragyognak, de az új hősre kevés ötlet maradt. Sovány sztori, gyenge zene, de téged szeretünk, Shrek.

Befuccsolhat a Sin City 2

A Dark Horizons Michael Madsen nyilatkozatára hivatkozva arról ad hírt, hogy komoly veszélyben van Frank Miller és Robert Rodriguez közös projektje, a Sin City folytatása.

Készülődnek a Pókember 4 gonoszai

Még fel sem ocsúdtunk a Pókember 3 megdöbbentő, kassztörténelmet író nyitóhétvégéjéből, a neten már megindult a találgatás a negyedik rész főgonoszairól. A FreezeDriedMovies blogon a napokban bejelentették: ugyanaz a titokzatos forrás, aki annak idején pontosan megmondta, hogy a harmadik részben Venom és Homokember fenekednek majd Peter Parker életére, most az új részről csepegtetett egy kis információt.